A gasztroműsorok hatása a fine diningra
Saved in:
Main Author: | Popp Péter |
---|---|
Other Authors: |
Csulak Gergely
Magyar Dr. Norbert |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | fine dining főzőműsor gasztronómia televíziós műsor vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43651 |
Similar Items
A gasztroműsorok hatása a fine diningra
: Popp Péter
: Popp Péter
A látványkonyha szerepe és hatása a fine diningra Budapest példáin keresztül
: Szabó Zsuzsanna Margit
: Szabó Zsuzsanna Margit
Fine dining a magyar vendéglátásban, hatása a gazdálkodásra
: Windisch István
: Windisch István
A fine dining étkezés bemutatása és a magyar emberek fine diningról alkotott véleményének vizsgálata
: Szabó Zsófia Panna
: Szabó Zsófia Panna
Examining guest perceptions of fine dining restaurants
: Fábry Ágnes
: Fábry Ágnes
Investigation of business models in fine dining restaurants
: Verzár Olivia
: Verzár Olivia
Étel-ital párosítások trendjeinek alakulása Magyarország fine-dining éttermeiben
: Péter Kata
: Péter Kata
A molekuláris gasztronómia és a fine dining
: Szabó Salamon
: Szabó Salamon
A fine dining térhódítása a Balaton régióban
: Tóth Erika
: Tóth Erika
A fine dining ismertsége és elterjedése hazánkban
: Duray András
: Duray András
Fine dining cukrászat és a tányérdesszertek összetettsége
: Molnár Flóra Molli
: Molnár Flóra Molli
Étel-ital párosítások Budapest fine-dining éttermeiben
: Császár Attila
: Császár Attila
Analysis of Hungarian fine dining restaurants' marketing activities
: Fekecs Máté György
: Fekecs Máté György
A pezsgő szerepe a budapesti fine dining éttermekben
: Hudák Dávid
: Hudák Dávid
Street food és a fine dining összehasonlító elemzése
: Pacsai Martin Benjamin
: Pacsai Martin Benjamin
Investigating customer perceptions of Fine dining and Michelin-rated restaurants
: Fülöp Dóra
: Fülöp Dóra
A koronavírus hatása a fine dining éttermekre Magyarországon a Laurel Budapest példáján keresztül
: Antalffy Michelle
: Antalffy Michelle
Színek, ízek, illatok, avagy a fine dining térhódítása Magyarországon
: Brizs Anna
: Brizs Anna
Színek, illatok, ízek, avagy a fine dining térhódítása hazánkban
: Szabó Alexandra
: Szabó Alexandra
Étel-ital párosítások trendjeinek alakulása Magyarország fine-dining éttermeiben
: Vári Vivien Vanessza
: Vári Vivien Vanessza
The “Greening” of 5-star Restaurants Sustainable Practice Indicators in Fine-dining Menu Analysis
: Petrenyi Dora
: Petrenyi Dora
Fine dining éttermek a budapesti turisztikai piacon (a Le Parlement étterem üzleti terve)
: Nagy Dolóresz Leila
: Nagy Dolóresz Leila
Egy csokoládé és borkóstoló rendezvény megvalósíthatóságának vizsgálata fine dining stílusban a Textúra étteremben
: Faragó Linda Klaudia
: Faragó Linda Klaudia
A borok megjelenése a Bistro Fine itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Földes Anna
: Földes Anna
Beverage consumption habits and the comparison of two Fine Dining restaurant The Arany Kaviar and The Penrose Room in 2016-2017
: Vasadi-Balogh Eszter
: Vasadi-Balogh Eszter
A gasztronómia és a média kapcsolata a fine dining kulturális felértékelődése
: Lueger Jessica Jennifer
: Lueger Jessica Jennifer
Refining Brilliance A Multiple Case Study on Sustainable Innovation in Fine Jewellery
: Iltis Claire
Published: (2024)
: Iltis Claire
Published: (2024)
A brexit hatása a brit gazdaságpolitikára
: Katona Péter
: Katona Péter
Magyarország családpolitikájának demográfiai hatása
: Majszin Péter
: Majszin Péter
A megasport rendezvények hatása a célország vendégforgalmára
: Sármán Péter
: Sármán Péter
A COVID-19 hatása a munkaerőpiaci helyzetre
: Rozgonyi Péter
: Rozgonyi Péter
A banki adók hatása a lakossági számlavezetésre
: Nagyszeghi Péter
: Nagyszeghi Péter
A tálalás művészete a tálalás komplexitása és különleges tálalási technikák bemutatása a fine dining éttermekben
: Doboviczki Lilla Szilvia
: Doboviczki Lilla Szilvia
Análisis del mercado de subastas de los bienes de colección caso fine art
: Prado-Román Miguel, et al.
Published: (2014)
: Prado-Román Miguel, et al.
Published: (2014)
A projektvezető vezetési stílusának hatása a projekt sikerességére
: Szabó Péter
: Szabó Péter
A járványhelyzet hatása a felhőszolgáltatások terjedésére
: Filius Dániel Péter
: Filius Dániel Péter
AZ EU JOGHARMONIZÁCIÓ HATÁSA A MAGYAR SZÁMVITELI SZABÁLYOZÁSRA
: Horváth Péter
: Horváth Péter
Az influencermarketing hatása a vásárlói döntéshozatalra
: Lenár Péter Ottó
: Lenár Péter Ottó
Logisztikai fejlesztések hatása az ellátási láncra
: Fericean Péter
: Fericean Péter
A Covid-19 világjárvány hatása Thaiföld belföldi közlekedésének fenntarthatóságára
: Gács Péter
: Gács Péter
Similar Items
-
A gasztroműsorok hatása a fine diningra
: Popp Péter -
A látványkonyha szerepe és hatása a fine diningra Budapest példáin keresztül
: Szabó Zsuzsanna Margit -
Fine dining a magyar vendéglátásban, hatása a gazdálkodásra
: Windisch István -
A fine dining étkezés bemutatása és a magyar emberek fine diningról alkotott véleményének vizsgálata
: Szabó Zsófia Panna -
Examining guest perceptions of fine dining restaurants
: Fábry Ágnes