A magyar lakosság borfogyasztási szokásainak elemzése, a bioborok megjelenése és hatása a fogyasztókra
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | biobor bioborászat biogazdálkodás bor borfogyasztás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43893 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg43893 | ||
| 005 | 20230420135409.0 | ||
| 008 | 230420suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kalmár Eszter | |
| 245 | 1 | 2 | |a A magyar lakosság borfogyasztási szokásainak elemzése, a bioborok megjelenése és hatása a fogyasztókra |c Kalmár Eszter |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Szakdolgozatom témájának a borfogyasztási szokások elemzését, a nemzetközi és hazai borpiac alakulását, illetve a bioborok megjelenésének vizsgálatát választottam. Azért döntöttem így, hogy erről a témáról írok, mert mindig is érdekelt a gasztronómia, azon belül is a borászat. Elemeztem, hogy Magyarországon milyen tendencia jellemző a borfogyasztás terén. A kutatásom során két interjút készítettem borászokkal, melyekből kiderült, hogy milyen kilátása van hazánkban a bioborkészítésnek, illetve egy online kérdőív segítségével megtudtam, hogy a fogyasztókra milyen hatással vannak az organikus gazdaságból származó borok. | |
| 695 | |a biobor | ||
| 695 | |a bioborászat | ||
| 695 | |a biogazdálkodás | ||
| 695 | |a bor | ||
| 695 | |a borfogyasztás | ||
| 700 | 1 | |a Bacsó Barbara |e ths | |
| 700 | 1 | |a Totth Dr. Gedeon |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43893/1/Kalm%C3%A1r_Eszter_CSUMJ8_Szakdolgozat_2022_pdf.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43893/2/Kalm%C3%A1r_Eszter_szakdolgozat_b%C3%ADr%C3%A1lat_k%C3%BCls%C5%91konzulens.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43893/3/Kalm%C3%A1r%20Eszter.pdf |z Dokumentum-elérés |