Egy bioborászat lehetőségei a piacra kerülésre
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | biogazdálkodás borászat bormarketing családi vállalkozás fogyasztási szokások |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43906 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg43906 | ||
005 | 20230420135433.0 | ||
008 | 230420suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Túri Anna | |
245 | 1 | 0 | |a Egy bioborászat lehetőségei a piacra kerülésre |c Túri Anna |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a A szakdolgozatomat egy bioborászat lehetőségei a piacra kerülésre témában írom. Azért ezt a témát választottam, mert van érdekeltségem a témában, mivel édesapám borász, illetve pincészete is van. A Túri bornak szeretnénk egy új értékesítési csatornát választani, hiszen a borainkat folyóborként értékesítjük és szeretnénk, hogy a boraink országosan ismertek legyenek. Dolgozatom az alapoktól, a borvidékek megismerésétől kezdve a magyar borfogyasztási szokásokig eljutva mutatja be a magyar borpiac jelenlegi helyzetét. Ezután bemutattam a kis családi vállalkozást, a biobor keresetét a világban és Magyarországon, majd a primer kutatásban felmértem a fogyasztók borral kapcsolatos szokásait és a biobor ismeretét, ezen belül pedig a nyitottságot a változásra. | |
695 | |a biogazdálkodás | ||
695 | |a borászat | ||
695 | |a bormarketing | ||
695 | |a családi vállalkozás | ||
695 | |a fogyasztási szokások | ||
700 | 1 | |a Királyné Nyíri Szilvia |e ths | |
700 | 1 | |a Kopcsay Dr. László |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43906/1/Szakdolgozat_Turi_Anna_vegleges.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43906/2/Szakdolgozat%20e%CC%81rte%CC%81kele%CC%81se.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43906/3/2023.%201%20szakdolgozat%20Turi%20Anna.pdf |z Dokumentum-elérés |