A magyar luxus divatipar e-kereskedelmi és fenntarthatósági szempontok szerint
Elmentve itt :
| Szerző: | Tóth Blanka |
|---|---|
| További közreműködők: |
Hrankai-Hajdú Noémi
Jäckel Dr. Katalin |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | 7P modell divat elektronikus kereskedelem - online kereskedelem fenntarthatóság luxus |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/44030 |
Hasonló tételek
Fenntarthatósági szempontok megjelenése a turisták döntéseiben
: Gyöngyösi Márton Zsolt
: Gyöngyösi Márton Zsolt
Fenntarthatósági szempontok a H&M üzleti stratégiájában
: Gyurcsánszki Adrienn
: Gyurcsánszki Adrienn
A Tengerszem Panzió étlapjának elemzése különböző szempontok szerint
: Gombár Emese
: Gombár Emese
A Hotel Sopron étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Zsidy Enikő
: Zsidy Enikő
Tata turisztikai fejlesztéseinek vizsgálata fenntarthatósági szempontok alapján
: Lelovics Petra
: Lelovics Petra
Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Bene Dalma
: Bene Dalma
A Danubius Hotel Flamenco étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Straub Stella
: Straub Stella
A Paris Budapest Restaurant and Bar étlap elemzése, különböző szempontok szerint
: Goda Orsolya Éva
: Goda Orsolya Éva
Speciális terméket forgalmazó vállalkozás működésének elemző bemutatása vállalatgazdasági szempontok szerint
: Szurok Rebeka
: Szurok Rebeka
A divatipar és az e-kereskedelem kapcsolatrendszere elemzés a marketingmix tükrében
: Magyar Bálint
: Magyar Bálint
A Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt. működésének elemzése turisztikai szempontok szerint
: Sóti Réka
: Sóti Réka
Hogyan változtatta meg a termékfejlesztés folyamatát a fenntarthatósági szempontok beépülése?
: Demény Veronika Ilona
: Demény Veronika Ilona
A magyar divatipar, mint kommunikációs eszköz
: Koszecz Janka
: Koszecz Janka
Az egyéni és a társas vállalkozás indításával kapcsolatos teendők, különösen számviteli szempontok szerint
: Kabály Krisztina
: Kabály Krisztina
Fenntarthatósági szempontok érvényesítésének lehetőségei a beszerzési döntésekben és a szállítói teljesítmény megítélésben
: Germuska Anett
: Germuska Anett
Az újrahasznosított divatipar kihívásai
: Fazekas Kinga
: Fazekas Kinga
A Tihanyi Levendula Fesztivál és Levendula Hetek hatásainak turisztikai elemzése fenntarthatósági szempontok alapján
: Borsos Dalma Enikő
: Borsos Dalma Enikő
Verseny a fenntartható jövőért - A különböző fenntarthatósági szempontok érvényesülése a Forma-1-es Magyar Nagydíj példáján keresztül
: Ökrös Levente
: Ökrös Levente
A divatipar szerepe a turizmusban
: Fabók Zsófia
: Fabók Zsófia
A Berki Vendéglő és Hotel étlap elemzése különböző szempontok szerint, különös tekintettel a vegetáriánus kínálatra
: Lacknerné Benkő Anita Katalin
: Lacknerné Benkő Anita Katalin
A divatipar lehetőségei Budapest turizmusában
: Kiss Borbála
: Kiss Borbála
A hazai divatipar, és egy magyar divatház marketing stratégiája
: Makó Judit
: Makó Judit
Luxus- és innovatív szolgáltatások a magyar vendéglátásban
: Szén Balázs
: Szén Balázs
A hagyományos és tájjellegű élelmiszerek jelentősége marketing- és gazdasági vonatkozású szempontok szerint az Észak-alföldi régióban
: Halasi Nóra
: Halasi Nóra
A divatipar Airbnb-je A fenntartható ruhakölcsönzési szolgáltatás logisztikai kihívásai Magyarországon
: Lengyel Lilla
: Lengyel Lilla
A divatipar Airbnb-je A fenntartható ruhakölcsönzési szolgáltatás logisztikai kihívásai Magyarországon
: Lengyel Lilla
: Lengyel Lilla
A hazai divat és a divatipar marketingkommunikációja
: Nguyen-Ha Tuyet Ngan
: Nguyen-Ha Tuyet Ngan
Luxus divatmárkák marketingaktivitása Magyarországon
: Kovács Virág
: Kovács Virág
Egy presztízs jószág átalakulása, a pusztító divatipar
: Sutyor Noémi
: Sutyor Noémi
Közösségi média, a divatipar marketingkommunikációs eszközeinek vonatkozásában
: Schindl Gabriella Éva
: Schindl Gabriella Éva
Influencer Marketing alkalmazása és hatása a divatipar világában
: Árvai Ádám
: Árvai Ádám
Luxus a természetben A glamping szerepe az élményalapú turizmusban
: Orgován Kristóf
: Orgován Kristóf
Török csatlakozás - francia szempontok
: Kovács Noémi
: Kovács Noémi
A divatipar fenntarthatóságának szerepe és hatása a fogyasztói magatartásra
: Csite Réka
: Csite Réka
A befektetett eszközök kezelése a magyar számviteli törvény előírásai szerint és az IFRS szerint
: Darabos Kinga
: Darabos Kinga
A hazai divatipar marketingkommunikációs irányainak és sajátosságainak bemutatása három magyar divatmárka példáján keresztül.
: Szakács Noémi
: Szakács Noémi
Egy luxus szálloda különböző részlegeinek együttműködése
: Varga Lilla
: Varga Lilla
Borfogyasztási szokások és fogyasztói szempontok
: Fecser Tamara Vivien
: Fecser Tamara Vivien
A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. versenyképesség és fenntarthatósági vizsgálata
: Huszár-Elekes Adrienn
: Huszár-Elekes Adrienn
A valós értékelés a magyar számviteli törvény előírásai szerint és az IFRS szerint a vállalkozások gyakorlatában
: Láber Kornél
: Láber Kornél
Hasonló tételek
-
Fenntarthatósági szempontok megjelenése a turisták döntéseiben
: Gyöngyösi Márton Zsolt -
Fenntarthatósági szempontok a H&M üzleti stratégiájában
: Gyurcsánszki Adrienn -
A Tengerszem Panzió étlapjának elemzése különböző szempontok szerint
: Gombár Emese -
A Hotel Sopron étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Zsidy Enikő -
Tata turisztikai fejlesztéseinek vizsgálata fenntarthatósági szempontok alapján
: Lelovics Petra