A Badacsonyi borvidék marketingtevékenységének bemutatása a Bakos Pincészeten keresztül

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Turcsán Pál
Other Authors: Grósz Dr. Péter
Totth Dr. Gedeon
Format: Thesis
Kulcsszavak:Badacsonyi borvidék
Bakos Pincészet
bormarketing
közösségi média
magyarországi borvidékek
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/44130

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg44130
005 20230420140214.0
008 230420suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Turcsán Pál 
245 1 2 |a A Badacsonyi borvidék marketingtevékenységének bemutatása a Bakos Pincészeten keresztül  |c Turcsán Pál  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Magyarország 22 borvidéknek ad otthont, amelynek következtében széles termékpaletta áll rendelkezésre a fogyasztók számára. A globalizáció és széles kínálat mellett elengedhetetlen egy jól átgondolt és strukturált marketingstratégia. Enélkül nehéz tartani a tempót a versenytársakkal. Hazánkban rengeteg borászat és pincészet nem tud kellő tőkét fordítani a marketingtevékenységre vagy nem áll rendelkezésre megfelelő személy. A digitális világ adta lehetőségeket a kisebb és nagyobb pincészeteknek a lehető legjobb módon ki kellene aknázni. A nem megfelelő kommunikáció információhiányt okozhat a fogyasztók vásárlási döntéseinél. Szakdolgozatom fő témája a Balaton-felvidéki Bakos Pincészet marketingtevékenységének bemutatása és elemzése. Primer kutatásaimat mélyinterjúkon kívül egy összefoglaló kérdőív alkotja, amely a mai átlagos társadalom pincelátogatás szokásait vizsgálja. A primer és szekunder kutatáson kapott eredmények összehasonlítása után pedig a dolgozat elején felvetett hipotéziseket elemzem. 
695 |a Badacsonyi borvidék 
695 |a Bakos Pincészet 
695 |a bormarketing 
695 |a közösségi média 
695 |a magyarországi borvidékek 
700 1 |a Grósz Dr. Péter  |e ths 
700 1 |a Totth Dr. Gedeon  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/44130/1/Szakdolgozat%20-%20Turcs%C3%A1n%20P%C3%A1l.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/44130/2/Turcs%C3%A1ny%20P%C3%A1l_Badacsonyi.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/44130/3/Turcs%C3%A1n%20P%C3%A1l.pdf  |z Dokumentum-elérés