Energiaárrobbanás hatása a vendéglátásra egy vendéglátóhely szemszögéből
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | 21. század energiagazdálkodás élelmiszer vendéglátás vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/44169 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg44169 | ||
005 | 20230420140329.0 | ||
008 | 230420suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Pólik Pál | |
245 | 1 | 0 | |a Energiaárrobbanás hatása a vendéglátásra egy vendéglátóhely szemszögéből |c Pólik Pál |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Beszeretném mutatni a vendéglátás jelenlegi helyzetét: országosan, saját településre levetítve, továbbá saját szinten. Kutatásom célja egy meglévő vállalkozás fejlesztése, kinyitása a jelenlegi helyzetben. Hogyan tudjuk leredukálni a rezsiárakat az aktuális helyzetben. Mikor érdemes kinyitni a helyet? A kutatásom fő része a fatüzelésre való átállás. Gazdasági számításokkal támasztom alá a vendéglátás jelenlegi helyzetét, továbbá diagramokkal támasztom alá az alapanyag árak rohamos növekedését. | |
695 | |a 21. század | ||
695 | |a energiagazdálkodás | ||
695 | |a élelmiszer | ||
695 | |a vendéglátás | ||
695 | |a vendéglátóipar | ||
700 | 1 | |a Antalóczy Dr. Katalin Júlia |e ths | |
700 | 1 | |a Gáspár Dr. Tamás |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/44169/1/P%C3%B3lik%20P%C3%A1l%20YQKFMB%20Szakdolgozat%2C%202022%20teljes.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/44169/2/P%C3%B3likP%C3%A1l.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/44169/3/P%C3%B3lik%20P%C3%A1l.pdf |z Dokumentum-elérés |