Energiaárrobbanás hatása a vendéglátásra egy vendéglátóhely szemszögéből

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Pólik Pál
További közreműködők: Antalóczy Dr. Katalin Júlia
Gáspár Dr. Tamás
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:21. század
energiagazdálkodás
élelmiszer
vendéglátás
vendéglátóipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/44169

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg44169
005 20230420140329.0
008 230420suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Pólik Pál 
245 1 0 |a Energiaárrobbanás hatása a vendéglátásra egy vendéglátóhely szemszögéből  |c Pólik Pál  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Beszeretném mutatni a vendéglátás jelenlegi helyzetét: országosan, saját településre levetítve, továbbá saját szinten. Kutatásom célja egy meglévő vállalkozás fejlesztése, kinyitása a jelenlegi helyzetben. Hogyan tudjuk leredukálni a rezsiárakat az aktuális helyzetben. Mikor érdemes kinyitni a helyet? A kutatásom fő része a fatüzelésre való átállás. Gazdasági számításokkal támasztom alá a vendéglátás jelenlegi helyzetét, továbbá diagramokkal támasztom alá az alapanyag árak rohamos növekedését. 
695 |a 21. század 
695 |a energiagazdálkodás 
695 |a élelmiszer 
695 |a vendéglátás 
695 |a vendéglátóipar 
700 1 |a Antalóczy Dr. Katalin Júlia  |e ths 
700 1 |a Gáspár Dr. Tamás  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/44169/1/P%C3%B3lik%20P%C3%A1l%20YQKFMB%20Szakdolgozat%2C%202022%20teljes.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/44169/2/P%C3%B3likP%C3%A1l.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/44169/3/P%C3%B3lik%20P%C3%A1l.pdf  |z Dokumentum-elérés