Energiaárrobbanás hatása a vendéglátásra egy vendéglátóhely szemszögéből
Elmentve itt :
Szerző: | Pólik Pál |
---|---|
További közreműködők: |
Antalóczy Dr. Katalin Júlia
Gáspár Dr. Tamás |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | 21. század energiagazdálkodás élelmiszer vendéglátás vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/44169 |
Hasonló tételek
Kávékultusz hatása a vendéglátásra
: Balassa Virág
: Balassa Virág
Higiéniai követelmények egy melegkonyhás vendéglátóhely esetében
: Tóth Ágnes
: Tóth Ágnes
Egy budapesti vendéglátóhely létesítése egyéni vállalkozóként
: Pruzsina Gábor
: Pruzsina Gábor
Gasztroforradalom Budapesten, Vendéglátásra gyakorolt hatása
: Gyökös Gergő
: Gyökös Gergő
A Z-generáció vendéglátóhely választási szempontjai
: Gulyás Panna Krisztina
: Gulyás Panna Krisztina
Egy minden mentes kínálatot biztosító vendéglátóhely fenntarthatósági törekvései.
: Kiss Daniella
: Kiss Daniella
Energiaválság hatása a turizmusra és a vendéglátásra
: Detvay Renáta
: Detvay Renáta
A magyar gasztronómia fejlődése, hatása a turizmusra, egy létesítendő vendéglátóhely gazdasági elemzése
: Ilok Bence
: Ilok Bence
A Beatles jelenség hatása a turizmusra és vendéglátásra
: Aszódi Júlia
: Aszódi Júlia
Az elmúlt évek kríziseinek pszichológiai hatása a vendéglátásra
: Pozsgai Krisztina
: Pozsgai Krisztina
A MOLEKULÁRIS GASZTRONÓMIA ÉS A MIXOLÓGIA HATÁSA A VENDÉGLÁTÁSRA
: Berei Enikő
: Berei Enikő
Web 2.0 hatása a vendéglátásra és a szállodaiparra
: Major Bence Tamás
: Major Bence Tamás
Craft sörök hatása a vendéglátásra, budapesti fiatal felnőttek körében
: Ordasi Dénes
: Ordasi Dénes
A Covid-19 vírus hatása a turizmusra és a vendéglátásra Magyarországon
: Jekkel Edina
: Jekkel Edina
A COVID gazdasági hatása és vásárlói magatartás változása a vendéglátó egységekben, azon belül egy vendéglátóhely vizsgálata
: Kasza Réka
: Kasza Réka
Az osztrák borkultúra Magyarországon a KisBécs borbár tükrében Egy vendéglátóhely alapítása, működtetése
: Kovács Fanni
: Kovács Fanni
A Covid 19 hatása a rendezvényi vendéglátásra a Nádas Pihenőpark példáján keresztül
: Nádasdi Anna
: Nádasdi Anna
A koronavírus-járvány néhány gazdasági hatása és következménye Magyarországon, különös tekintettel a vendéglátásra
: Merth Fanni
: Merth Fanni
Különböző diéták kihatása a vendéglátásra Magyarországon, a budapesti burgerezők viszonylatában
: Maier Doren
: Maier Doren
A COVID-19 hagyományos vendéglátásra és házhozszállításra gyakorolt hatásának elemzése
: Horváth Zsófia
: Horváth Zsófia
A magyar gasztronómia és vendéglátás története és trendjei napjainkban. Vendéglátóhely-választási preferenciák vizsgálata Budapesten
: Badar Bence
: Badar Bence
A COVID19 vendéglátásra gyakorolt hatásának és a szektorra irányuló állami szerepvállalásnak a nemzetközi összehasonlítása
: Benedek Áron Barna
: Benedek Áron Barna
Utazás egy mozgássérült szemszögéből
: Csicsely Nóra
: Csicsely Nóra
Közbeszerzés egy ajánlattevő szemszögéből
: Hajasné Brand Ilona
: Hajasné Brand Ilona
Kapcsolataink fejlesztése egy közösségszervező szemszögéből
: Flick Euridike Gabriella
: Flick Euridike Gabriella
A hitelfelvétel bemutatása egy mikrovállalat szemszögéből
: Horváth Krisztina Mária
: Horváth Krisztina Mária
Befektetési alapok világa - egy alapkezelő szemszögéből
: Kummer Erika
: Kummer Erika
Multimodális fuvarozás kihívásai egy fuvarszervező szemszögéből
: Rónai Zoltán
: Rónai Zoltán
Sikeres forex kereskedés egy hétköznapi magánbefektető szemszögéből
: Csépe Dániel
: Csépe Dániel
Egy budapesti pizzeria bemutatása az élelmiszerbiztonság szemszögéből
: Révész Zita Róza
: Révész Zita Róza
Lízing finanszírozás egy Merkantil Bankos referens szemszögéből
: Skaliczki Tímea Adrienn
: Skaliczki Tímea Adrienn
A környezettudatosság előremozdításának lehetőségei egy építőipari vállalat szemszögéből
: Markos Dorottya
: Markos Dorottya
Flottakezelés egy induló cég és a fogyasztók szemszögéből
: Bán Szabolcs
: Bán Szabolcs
A sikeres vezető titka, egy coach szemszögéből nézve
: Sándor Balázs
: Sándor Balázs
A tengeri konténeres fuvarozás egy szállítmányozó vállalat szemszögéből
: Harangozó Bálint
: Harangozó Bálint
Az internet turizmusra gyakorolt hatása az utazási irodák szemszögéből
: Kollár Flóra
: Kollár Flóra
A COVID-19 járvány hatása a Front Office munkakörre egy 4 csillagos szálloda szemszögéből
: Gőcze Anett
: Gőcze Anett
Sportesemények jegyértékesítése Az olimpiai játékok egy ATR szemszögéből
: Bánhidi Richárd
: Bánhidi Richárd
Home office hatása a COVID-19 idején a munkavállalók szemszögéből
: Domonkos Kincső
: Domonkos Kincső
A szervezeti kultúra és a leadership hatása a motivációra és elköteleződésre egy HR szolgáltató szemszögéből
: Rácz György Levente
: Rácz György Levente
Hasonló tételek
-
Kávékultusz hatása a vendéglátásra
: Balassa Virág -
Higiéniai követelmények egy melegkonyhás vendéglátóhely esetében
: Tóth Ágnes -
Egy budapesti vendéglátóhely létesítése egyéni vállalkozóként
: Pruzsina Gábor -
Gasztroforradalom Budapesten, Vendéglátásra gyakorolt hatása
: Gyökös Gergő -
A Z-generáció vendéglátóhely választási szempontjai
: Gulyás Panna Krisztina