Indiai konyhaművészet elemző bemutatása és népszerűsége Magyarországon

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Papp Sára
További közreműködők: Balog-Siposné Szőcze Anikó
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Indiai konyha
Indiai gasztronómia
Választott nemzet konyhaművészete
Gasztronómia
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/4421

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg4421
005 20160204125729.0
008 151210suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Papp Sára 
245 1 0 |a Indiai konyhaművészet elemző bemutatása és népszerűsége Magyarországon  |c Papp Sára  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Indiai konyha 
695 |a Indiai gasztronómia 
695 |a Választott nemzet konyhaművészete 
695 |a Gasztronómia 
700 1 |a Balog-Siposné Szőcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/4421/1/Papp%20S%C3%A1ra%20-%20Indiai%20konyham%C5%B1v%C3%A9szet%20elemz%C5%91%20bemutat%C3%A1sa%20%C3%A9s%20n%C3%A9pszer%C5%B1s%C3%A9ge%20Magyarorsz%C3%A1gon.pdf  |z Dokumentum-elérés