Indiai konyhaművészet elemző bemutatása és népszerűsége Magyarországon
Saved in:
Main Author: | Papp Sára |
---|---|
Other Authors: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Indiai konyha Indiai gasztronómia Választott nemzet konyhaművészete Gasztronómia |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/4421 |
Similar Items
A protokoll és a konyhaművészet sajátosságai Olaszországban
: Halasi Réka
: Halasi Réka
Szállodai metakeresők népszerűsége Magyarországon
: Havacs Péter
: Havacs Péter
A múzeumandragógia népszerűsége Magyarországon
: Czigler Nóra
: Czigler Nóra
A lakossági állampapírok népszerűsége Magyarországon
: Kónya Dóra
: Kónya Dóra
Észak-Amerikai Konyha és Népszerűsége Magyarországon
: Dávid Trisztán Tibor
: Dávid Trisztán Tibor
A McDonald's piaci részesedése és népszerűsége Magyarországon
: Szalai Ádám
: Szalai Ádám
Indiai piacra lépés és outsourcing az Entry-India segítségével
: Andó Csenge
: Andó Csenge
Vietnam tengerparti turizmusának népszerűsége
: Chu Hoang Mai
: Chu Hoang Mai
Vidéki online ételrendelés népszerűsége
: Gesztesi Barnabás
: Gesztesi Barnabás
Az indiai nők gazdasági szerepvállalásának kihívásai a digitális kapitalizmusban
: Jánosi Adrienn
: Jánosi Adrienn
Az indiai Ayurveda szerepe a budapesti wellness-koncepcióban új fejlesztési irány
: Bacsi Katalin Boglárka
: Bacsi Katalin Boglárka
Nigéria a kínai és indiai kereskedelem és működőtőke befektetések tükrében
: Sámson Bianka
: Sámson Bianka
A nemzetiségi konyhaművészet összehasonlító elemzése Komárom-Esztergom megyében - Egy sváb (Csolnok) és egy szlovák falu (Kesztölc) példája alapján
: Kóbor Anita
: Kóbor Anita
Gasztronómiai fesztiválok népszerűsége Magyarországon, a Budavári Borfesztivál példáján bemutatva
: Uhlár Anita
: Uhlár Anita
Az indiai gyógyszeripar fejlődése és a Richter Gedeon Nyrt. kapcsolatai Indiával
: Fördős Anna Borbála
Published: (2014)
: Fördős Anna Borbála
Published: (2014)
A Darjeeling Indiai Teaház és Kávézó piaci helyzetének elemzése és fejlesztési lehetőségei
: Hajdú Réka
: Hajdú Réka
A Coca-Cola népszerűsége a vendéglátásban
: Horváth Petra
: Horváth Petra
Készpénz nélküli fizetési módok népszerűsége napjainkban
: Markó-Markech Bernadett
: Markó-Markech Bernadett
Magyarországon működő nonprofit világszervezet humánpolitikai feladatainak elemző bemutatása
: Al Achraf Omar
: Al Achraf Omar
Az adott cégnél zajló projekt elemző bemutatása
: Papp Zsófi Fanni
: Papp Zsófi Fanni
A tengeri hajóutak népszerűsége a magyarok körében
: Kispéter Dorina
: Kispéter Dorina
Szálláskereső weboldalak népszerűsége a magyar fiatalok körében
: Tyukos Bianka
: Tyukos Bianka
A Hungaroring népszerűsége a belföldi turisták körében
: Bőti Dalma
: Bőti Dalma
CSR tevékenységek az alkoholiparban, felelősségteljes alkoholfogyasztás népszerűsége
: Szabó Vivien
: Szabó Vivien
Sörturizmus, avagy a kézműves sörök népszerűsége és térhódítása
: Labanc Ágnes Krisztina
: Labanc Ágnes Krisztina
A Tízpróba Magyarország KFT. Ügyfélkapcsolati Menedzsmentjének elemző bemutatása.
: Ecsedi-Papp Ádám
: Ecsedi-Papp Ádám
A sötét turizmus népszerűsége a magyar utazók körében
: Poszlóczky Anna
: Poszlóczky Anna
A tematikus parkok népszerűsége az Amerikai Egyesült Államokban
: Csekő Panna
: Csekő Panna
Japán konyhaművészetének elemző bemutatása
: Ódor Balázs
: Ódor Balázs
Az indiai és magyar kultúra közti különbségekből fakadó kihívások egy magyarországi multinacionális vállalat példáján keresztül
: Szabó Viktor
: Szabó Viktor
A mediterrán konyha népszerűsége és a mediterrán diéta ismertsége
: Wellmann Borbála
: Wellmann Borbála
A japán zöld tea és növekvő népszerűsége a gasztronómiában
: Csernyus Anna
: Csernyus Anna
Similar Items
-
A protokoll és a konyhaművészet sajátosságai Olaszországban
: Halasi Réka -
Szállodai metakeresők népszerűsége Magyarországon
: Havacs Péter -
A múzeumandragógia népszerűsége Magyarországon
: Czigler Nóra -
A lakossági állampapírok népszerűsége Magyarországon
: Kónya Dóra -
Észak-Amerikai Konyha és Népszerűsége Magyarországon
: Dávid Trisztán Tibor