A kiwi konyha - Különböző kultúrák hatása Új-Zéland gasztronómiájára
Saved in:
Main Author: | Szabó Barbara Kitti |
---|---|
Other Authors: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Új-Zéland gasztronómiája kiwi konyha Új-Zéland Gasztronómia |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/4422 |
Similar Items
Új-Zéland alternatív turizmusa
: Szakács Zsuzsanna
: Szakács Zsuzsanna
Új-Zéland monetáris politikája
: Zettner-Kovács Dániel
: Zettner-Kovács Dániel
Új-Zéland a maorik földje, a kiwik országa
: Jánossy Edit
: Jánossy Edit
Ausztrália és Új-Zéland felemelkedése és világgazdaságban betöltött szerepe
: Varga Judit
: Varga Judit
Új-Zéland turisztikai koncepciója - Egy magyarral ellentétes idegenforgalmi stratégia elemzése
: Rajcziová Adriana
: Rajcziová Adriana
A scrum csapat és a különböző vállalati kultúrák
: Kaszti Róbert
: Kaszti Róbert
Online marketing stratégiaalkotás a KiwiSun bioszolárium franchise hálózat példáján keresztül
: Princzinger Nikolett Enikő
: Princzinger Nikolett Enikő
Magyarország és Új-Zéland turzimuspolitikájának összehasonlító elemzése egy turisztikai kisvállalkozás alapítási és működési feltételein keresztül
: Révész Kinga
: Révész Kinga
A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban
: Vidi Sándor
: Vidi Sándor
Kultúrák és szubkultúrák hatása a fogyasztói magatartásra napjainkban
: Nagy-Takács Vivien
: Nagy-Takács Vivien
Globális kultúrák és lokális stratégiák a HR szerepe a vegyesvállalati kultúrák kezelésében
: Garai Melinda
: Garai Melinda
Kultúrák találkozása - interkulturális érzékenység Magyarországon
: Taigiszer Mónika
: Taigiszer Mónika
Kultúrák együttélése az Asia Centerben
: Hortobágyi Adrienn
: Hortobágyi Adrienn
Gluténmentes konyha a mindennapok gasztronómiájában
: Magyar Petronella
: Magyar Petronella
"Kihűlt-e a magyar konyha?"
: Filkorn Tibor Bence
: Filkorn Tibor Bence
"Az interkulturális kommunikáció aspektusa, Magyarország és Dánia összehasonlítása, avagy mi okozza a különböző kultúrák közötti félreértéseket?"
: Barta Erika
: Barta Erika
Kultúrák közti különbségek Vallás, individualizmus, kollektivizmus, sztereotípiák és nemi szerepek
: Hagyák Dorisz Patricia
: Hagyák Dorisz Patricia
Nemzeti kultúrák megjelenése a szállodai szolgáltatásokban
: Császi Gréta
: Császi Gréta
Szervezeti kultúrák bemutatása, hatásai a vállalatokra
: Ébel Péter Norbert
: Ébel Péter Norbert
A kultúrák harca vagy együttműködése A multikulturalizmus vége?
: Barabás Mária Alexandra
: Barabás Mária Alexandra
Szervezeti kultúrák vizsgálata egy japán és egy német példán keresztül
: Romhányi Barbara
: Romhányi Barbara
A magyar konyha (tradíciók és innováció)
: Melkvi Liza
: Melkvi Liza
Kárpát medence tájjelegű konyhái Palóc konyha
: Bíró Dániel
: Bíró Dániel
Észak-Amerikai Konyha és Népszerűsége Magyarországon
: Dávid Trisztán Tibor
: Dávid Trisztán Tibor
Kárpát medence tájjellegű konyhái Palóc konyha
: Bíró Dániel
: Bíró Dániel
A mexikói konyha és alapanyagainak ismerete Magyarországon
: Andorkó Ádám
: Andorkó Ádám
A magyar tradicionális és megújuló konyha kínálata, elemzése különböző vendéglátó egységekben Tradicionális ételek kínálata az adott régió vendéglátó üzleteiben
: Trojkóné Bohár Szilvia
: Trojkóné Bohár Szilvia
Menedzsment stílusok és szervezeti kultúrák egy nemzetközi vállalatnál
: Kiss Attila
: Kiss Attila
Danone HCS csoport - nemzeti, szervezeti kultúrák és találkozásuk
: Szerencsi Borbála
: Szerencsi Borbála
Kommunikáció kultúrák között (magyar vs. német nyelvű országok)
: Keresztes Noémi Csilla
: Keresztes Noémi Csilla
A koreai konyha és a koreai élelmiszerfogyasztási szokások
: Neszmélyi György Iván
Published: (2022)
: Neszmélyi György Iván
Published: (2022)
Éttermi konyha folyamatfejlesztési projektje 6s lean módszer bevezetésével
: Csaszlovszkyné Kolosi Orsolya
: Csaszlovszkyné Kolosi Orsolya
Különböző mérőműszerek mérési eredményeinek feldolgozása egy új módszerrel
: Gubán Dorottya, et al.
Published: (2007)
: Gubán Dorottya, et al.
Published: (2007)
Az olasz, spanyol és görög konyha jellemzése, illetve ezek hatása a magyar gasztronómiára
: Kiss Bence
: Kiss Bence
A mediterrán konyha népszerűsége és a mediterrán diéta ismertsége
: Wellmann Borbála
: Wellmann Borbála
Kultúraközi kommunikáció - Nemzeti és szervezeti kultúrák, interkulturális menedzsment aspektusok
: Falkné Bánó Klára
Published: (2001)
: Falkné Bánó Klára
Published: (2001)
A magyar konyha kínálatának változásai 2000 és 2020 között
: Tóth Attila
: Tóth Attila
A Rostási Hagyományos Konyha Kft. pénzügyi tervének összeállítási folyamata
: Balogh Szilvia
: Balogh Szilvia
Vezetési stílusok a kultúrák tükrében Döntésközpontú vezetési stílusok a magyar és német kultúra tükrében a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. kecskeméti gyárában
: Bánát Anita
Published: (2014)
: Bánát Anita
Published: (2014)
Kultúrák közötti eltérések Spanyolország és Magyarország viszonylatában Félreértések, konfliktushelyzetek és problémák az üzleti életben
: Kázsmér Fanni
: Kázsmér Fanni
Similar Items
-
Új-Zéland alternatív turizmusa
: Szakács Zsuzsanna -
Új-Zéland monetáris politikája
: Zettner-Kovács Dániel -
Új-Zéland a maorik földje, a kiwik országa
: Jánossy Edit -
Ausztrália és Új-Zéland felemelkedése és világgazdaságban betöltött szerepe
: Varga Judit -
Új-Zéland turisztikai koncepciója - Egy magyarral ellentétes idegenforgalmi stratégia elemzése
: Rajcziová Adriana