Gasztronómiai trendek, újdonságok a rendezvénypiac területén

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Répás Melinda
További közreműködők: Hegedűs Péter
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Gasztonómia
gála vacsora
Borkonyha
éttermek
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/4423

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg4423
005 20160206112836.0
008 151210suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Répás Melinda 
245 1 0 |a Gasztronómiai trendek, újdonságok a rendezvénypiac területén  |c Répás Melinda  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Gasztonómia 
695 |a gála vacsora 
695 |a Borkonyha 
695 |a éttermek 
700 1 |a Hegedűs Péter  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/4423/1/R%C3%A9p%C3%A1s%20Melinda%20v%C3%A9gleges%20szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés