A spanyol gasztronómia napjainkban és jelenléte Magyarországon
Saved in:
Main Author: | Ács Noémi Eszter |
---|---|
Other Authors: | Györe György |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Gasztronómia Étkezési szokás Étterem Spanyol Mediterrán |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/45253 |
Similar Items
Spanyol gasztronómia Budapesten
: Kocsis Bernadett
: Kocsis Bernadett
A magyar gasztronómia jelene és jelenléte
: Paizs Dávid
: Paizs Dávid
Tapas, paella, sangría - avagy a sokszínű spanyol gasztronómia
: Hegedűs Réka
: Hegedűs Réka
Feketefoglalkoztatás jelenléte napjainkban
: Gerencsér Dóra
: Gerencsér Dóra
A spanyol gasztronómia, ezen belül a madridi konyha jellegzetességei és éttermi kínálatának vizsgálata
: Rézmüves Márta Eszter
: Rézmüves Márta Eszter
A spanyol-magyar protokolláris hasonlóságok és különbségek, illetve a spanyol diplomácia jelentősége Magyarországon
: Bencsik Lilla
Published: (2013)
: Bencsik Lilla
Published: (2013)
A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Kemenczés Lili
: Kemenczés Lili
Egy elmaradott spanyol régió Andalúzia gazdasága
: László Eszter
: László Eszter
Történelmi emlékhelyek és történelmi gasztronómia Magyarországon
: Fenyvesi Berta
: Fenyvesi Berta
Sonkák a spanyol gasztronómiában
: Ordasi Natália
: Ordasi Natália
Spanyol közúti gyűjtő exportszállítmányozás
: Rácz Fruzsina
: Rácz Fruzsina
A cargo crime jelenléte napjainkban, és a megelőzésére létrejött Sectran Kft. bemutatása
: Mészáros Judit
: Mészáros Judit
A közösségi média jelenléte és hatása a különböző generációkra marketingkommunikációs szempontból napjainkban
: Németh Szilvia
: Németh Szilvia
Katalán gasztronómia
: Szabó Diána Lilla
: Szabó Diána Lilla
Roma gasztronómia
: Sárközy Cecilia
: Sárközy Cecilia
Nemzetközi gasztronómia
: Dudaskó Boróka
: Dudaskó Boróka
Magyarország versenyképessége a spanyol küldőpiacon
: Debreceni Anetta
: Debreceni Anetta
A spanyol borok Spanyolország turizmusában
: Kozári Melinda
: Kozári Melinda
A gasztronómia turisztikai jelentősége és növekedési lehetőségei Magyarországon
: Tóth Ágnes
: Tóth Ágnes
A 2008-as gazdasági világválság hatása a spanyol munkaerőpiacra
: Tóth Eszter
Published: (2014)
: Tóth Eszter
Published: (2014)
A magyar gasztronómia és vendéglátás története és trendjei napjainkban. Vendéglátóhely-választási preferenciák vizsgálata Budapesten
: Badar Bence
: Badar Bence
Több generáció jelenléte a munkahelyen konfliktusok és ezeknek kezelése
: Kiss Noémi
: Kiss Noémi
A spanyol vállalatok felemelkedése és tündöklése
: Hegyi Katalin
: Hegyi Katalin
A spanyol kulturális diplomácia és Magyarország
: Lőrincz Nóra
Published: (2007)
: Lőrincz Nóra
Published: (2007)
A magyar-spanyol diplomáciai kapcsolatok néhány kérdése különös tekintettel a budapesti Spanyol Nagykövetség tevékenységére
: Veres Villő
: Veres Villő
A zsidó gasztronómia
: Havas Dr. Piroska
: Havas Dr. Piroska
Gluténmentes termékek- magyar és spanyol tapasztalatok
: Bodnár Vivien
: Bodnár Vivien
Az ökomarketing és a fogyasztói környezettudatosság jelenléte Magyarországon
: Csicsay Zsuzsa
: Csicsay Zsuzsa
Gasztronómia utazás Erdélyben
: Balló Ildikó
: Balló Ildikó
Zsidó gasztronómia Budapesten
: Molnár Fanni
: Molnár Fanni
Gluténmentes gasztronómia Magyarországon, helyzete az oktatásban és a vendéglátásban
: Molnár György
: Molnár György
A spanyol gazdaság motorja a turizmus?
: Dér Zsófia
Published: (2013)
: Dér Zsófia
Published: (2013)
Similar Items
-
Spanyol gasztronómia Budapesten
: Kocsis Bernadett -
A magyar gasztronómia jelene és jelenléte
: Paizs Dávid -
Tapas, paella, sangría - avagy a sokszínű spanyol gasztronómia
: Hegedűs Réka -
Feketefoglalkoztatás jelenléte napjainkban
: Gerencsér Dóra -
A spanyol gasztronómia, ezen belül a madridi konyha jellegzetességei és éttermi kínálatának vizsgálata
: Rézmüves Márta Eszter