A hazai Michelin-csillagos éttermek vizsgálata a rugalmas ellenállási képesség tükrében
Elmentve itt :
Szerző: | Ódor Tímea |
---|---|
További közreműködők: | Debreceni János |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | fenntarthatóság infláció Michelin-csillag pandémia reziliencia |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/45512 |
Hasonló tételek
Turisztikai vállalkozások rugalmas ellenállási képességének vizsgálata
: Debreceni János, et al.
Megjelent: (2023)
: Debreceni János, et al.
Megjelent: (2023)
A Michelin-csillag és a Michelin-csillagos éttermek helyzete egyes európai országokban és Magyarországon
: Ferenczi Dóra
: Ferenczi Dóra
Konyhatechnológiák fejlődésének hatása a magyar gasztronómiára és annak fenntarthatósága budapesti Michelin-csillagos éttermekben
: Virág Dominik
: Virág Dominik
A fenntartható gasztronómia a Michelin-csillag tükrében
: Sváb Gréta Viktória
: Sváb Gréta Viktória
Rugalmas munkavégzési formák napjainkban
: Motyovszki Dóra
: Motyovszki Dóra
Michelin, több mint abroncs
: Surman Adrienn
: Surman Adrienn
Shine bright like a Michelin star - encountering the meaning of Michelin stars in gastronomy and tourism
: Németh Luca
: Németh Luca
Csúcsgasztronómia bemutatása hazai éttermek példáján keresztül
: Zelei Zsófi
: Zelei Zsófi
Éttermek törzsvendégkörének vizsgálata Budaörsön
: Vadas Bendegúz
: Vadas Bendegúz
A döntéshozatal, mint fejleszthető vezetői képesség
: Felméry Krisztina
: Felméry Krisztina
Jövedelemtermelő képesség vizsgálatok 2006 és 2012 között egy magyar szállodacsoport tükrében
: Horváth Orsolya Éva
: Horváth Orsolya Éva
Ételrendelési szokások az éttermek online marketingkommunikációjának tükrében
: Hegedűs Dóra Júlia
: Hegedűs Dóra Júlia
Munkaerő-megtartó képesség a szállodaiparban, elszigetelt desztinációkban
: Zányi Bongor Máté
: Zányi Bongor Máté
A családi mikrokörnyezet kompenzációs képessége a médiával szemben
: Futó Annamária
: Futó Annamária
A marketing rugalmas változása a digitalizáció hatására
: Kovács Ádám
: Kovács Ádám
Bellozzo éttermek működése
: Réffi Anna Dalma
: Réffi Anna Dalma
Fenntartható éttermek Magyarországon
: Svedics Daniella
: Svedics Daniella
Az 5 csillagos üzleti szállodák versenye Budapesten
: Veres Réka
: Veres Réka
A vegán életmód, a budapesti vegán éttermek vizsgálatának tükrében
: Czigány Bianka
: Czigány Bianka
A 2008-as gazdasági krízis következtében módosult lakossági hitelfelvételi lehetőségek és hiteltörlesztési képesség
: Kármán Tímea
: Kármán Tímea
A játékosításban rejlő lehetőségek vizsgálata éttermek esetében
: Szikora Szilvia
: Szikora Szilvia
Magyarország tőkevonzó képessége a szolgáltató központok piacán a British Petroleum példáján keresztül ismertetve
: Lucski Tünde
: Lucski Tünde
Távmunka és rugalmas munkaidő hatása a munkahelyi jóllétre
: Geszner Kata
: Geszner Kata
Az üzleti turizmus szerepe az 5 csillagos szállodákban
: Gál Gitta
: Gál Gitta
Éttermek értékteremtése Kelet-Magyarországon
: Májer Bence
: Májer Bence
Szervezet átalakítás szükségessége a Michelin-Hungária Kft. -ben
: Kozma Sándor
: Kozma Sándor
Törzshelyek és törzsvendégek fontosságának vizsgálata éttermek esetében
: Hajós Zsófia
: Hajós Zsófia
Tematikus éttermek népszerűségének és működési sajátosságainak vizsgálata
: Benkő Dávid Márk
: Benkő Dávid Márk
Budapesti szállodák munkaerőpiaca különös tekintettel a 4 csillagos szállodákra
: Mikulás Dávid
: Mikulás Dávid
Investigating customer perceptions of Fine dining and Michelin-rated restaurants
: Fülöp Dóra
: Fülöp Dóra
A rugalmas foglalkoztatás és vezetői kihívásai a Budapest Banknál
: Pimper Boglárka Eszter
: Pimper Boglárka Eszter
Éttermek megjelenése a social médiában
: Baráth Bianka Rubina
: Baráth Bianka Rubina
Egy 120 éves középiskola rugalmas alkalmazkodása a régió munkaerőpiacához
: Szilágyi Tiborné
: Szilágyi Tiborné
A Michelin gumiabroncsgyártó vállalat marketingkommunikációs eszközei a HTSS zónában
: Federics Barbara
: Federics Barbara
Honlap és közösségi média-megjelenésének vizsgálata éttermek esetében
: Gunya Gréta
: Gunya Gréta
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter
: Néző Eszter
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter
: Néző Eszter
Marketing controlling rendszer vizsgálata egy 5 csillagos luxusszállodában a Maldív-szigeteken (Vakkaru Maldives)
: Kolarovszki Zita
: Kolarovszki Zita
MAGYARORSZÁG TŐKEVONZÓ- ÉS VERSENY-KÉPESSÉGE A SZOLGÁLTATÓ KÖZPONTOK PIACÁN A TATA CONSULTANCY SERVICES PÉLDÁJA
: Csikós Bernadett
: Csikós Bernadett
Objektív és szubjektív minőség értékelése egy siófoki 4 csillagos szállodában
: Király Szabolcs
: Király Szabolcs
Hasonló tételek
-
Turisztikai vállalkozások rugalmas ellenállási képességének vizsgálata
: Debreceni János, et al.
Megjelent: (2023) -
A Michelin-csillag és a Michelin-csillagos éttermek helyzete egyes európai országokban és Magyarországon
: Ferenczi Dóra -
Konyhatechnológiák fejlődésének hatása a magyar gasztronómiára és annak fenntarthatósága budapesti Michelin-csillagos éttermekben
: Virág Dominik -
A fenntartható gasztronómia a Michelin-csillag tükrében
: Sváb Gréta Viktória -
Rugalmas munkavégzési formák napjainkban
: Motyovszki Dóra