Fenntartható éttermek Magyarországon
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Budapest étterem fenntarthatóság Magyarország vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/45520 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg45520 | ||
| 005 | 20230803162015.0 | ||
| 008 | 230803suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Svedics Daniella | |
| 245 | 1 | 0 | |a Fenntartható éttermek Magyarországon |c Svedics Daniella |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A téma jellege azért is esszenciális,mert egyre nagyobb hangsúlyt fordítanak a fenntarthatóságra. Szeretném, ha jövőgenerációi is tudnának még élni a Föld bolygón ezért mindenkinek szükségeslenne beépíteni a környezetvédelmet a mindennapjaiba. Remélem a szakdolgozatomjövőbeni olvasói és akik részt vettek a kutatásaimban, ösztönzőleg hatnak majdaz írottak és a „zöldebb” élet felé fordulnak ezáltal. Keresem a választ miértösszpontosulnak a fenntartható vendéglátóhelyek Budapesten, valamint szeretnékegy kollektív képet kapni arról, milyen régiókban lenne népszerű | |
| 695 | |a Budapest | ||
| 695 | |a étterem | ||
| 695 | |a fenntarthatóság | ||
| 695 | |a Magyarország | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 700 | 1 | |a Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45520/1/Svedics_Daniella_Fenntarthat%C3%B3_%C3%A9ttermek_Magyarorsz%C3%A1gon.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45520/2/B%C3%ADr%C3%A1lati%20lap_SvedicsD.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45520/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Svedics%20Daniella.pdf |z Dokumentum-elérés |