Fenntartható éttermek Magyarországon
Elmentve itt :
Szerző: | Svedics Daniella |
---|---|
További közreműködők: | Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Budapest étterem fenntarthatóság Magyarország vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/45520 |
Hasonló tételek
Éttermek értékteremtése Kelet-Magyarországon
: Májer Bence
: Májer Bence
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter
: Néző Eszter
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter
: Néző Eszter
Bellozzo éttermek működése
: Réffi Anna Dalma
: Réffi Anna Dalma
"Farm- to- table" törekvések és éttermek Magyarországon, illetve Amerikában
: Borbély Éva
: Borbély Éva
Éttermek törzsvendégkörének vizsgálata Budaörsön
: Vadas Bendegúz
: Vadas Bendegúz
Éttermek megjelenése a social médiában
: Baráth Bianka Rubina
: Baráth Bianka Rubina
A belvárosi éttermek forgalmának növelési lehetőségei
: Ekker Dorina
: Ekker Dorina
Csúcsgasztronómia bemutatása hazai éttermek példáján keresztül
: Zelei Zsófi
: Zelei Zsófi
Nemzetiségi éttermek működtetése Magyarországon és Oroszországban, azok gazdasági elemzése és összehasonlítása
: Belyaeva Ekaterina
: Belyaeva Ekaterina
Éttermek digitalizációs lehetőségei Magyarországon és egy új SaaS megoldás piacképességének vizsgálata
: Kocsis Ádám
: Kocsis Ádám
A szolgáltatás kiterjesztett elemeinek szerepe a Semmi Extra esetében
: Svedics Daniella
: Svedics Daniella
Badacsonyi bormarketing
: Svedics Daniella
: Svedics Daniella
Az éttermek online marketing megoldásai és hatékonyságuk
: Polonkai Gergely
: Polonkai Gergely
Törzshelyek és törzsvendégek fontosságának vizsgálata éttermek esetében
: Hajós Zsófia
: Hajós Zsófia
COVID-19 hatása a Budapesti éttermek működésére
: Redele Dorián István
: Redele Dorián István
Ételrendelési szokások az éttermek online marketingkommunikációjának tükrében
: Hegedűs Dóra Júlia
: Hegedűs Dóra Júlia
Helyi termelők és az éttermek együttműködési lehetőségei
: Nagy Helga
: Nagy Helga
A játékosításban rejlő lehetőségek vizsgálata éttermek esetében
: Szikora Szilvia
: Szikora Szilvia
Tematikus éttermek népszerűségének és működési sajátosságainak vizsgálata
: Benkő Dávid Márk
: Benkő Dávid Márk
Fenntartható fogyasztás Magyarországon
: Batinkov Viktória
: Batinkov Viktória
Tematikus éttermek elterjedése a Sir Lancelot étteremre levetítve
: Borza Balázs
: Borza Balázs
Hagyományos magyar meleg tészták a budapesti éttermek kínálatában
: Antal Ádám
: Antal Ádám
Honlap és közösségi média-megjelenésének vizsgálata éttermek esetében
: Gunya Gréta
: Gunya Gréta
A vegetáriánus/vegán éttermek helye a budapesti piacon
: Albert Szabina Gabriella
: Albert Szabina Gabriella
A Michelin-csillag és a Michelin-csillagos éttermek helyzete egyes európai országokban és Magyarországon
: Ferenczi Dóra
: Ferenczi Dóra
Fenntartható fejlődés Magyarországon - Generációk viszonya a fenntartható fejlődéshez
: Pénzelik Fanni
: Pénzelik Fanni
A vegán életmód, a budapesti vegán éttermek vizsgálatának tükrében
: Czigány Bianka
: Czigány Bianka
A magyaros ételek megjelenése az átlagos magyar éttermek kínálatában
: Kindlik Bianka
: Kindlik Bianka
Degusztációs éttermek a magyar gasztropiacon, avagy egy új étteremtípus elemzése
: Tóth Gergely
: Tóth Gergely
Étlap elemzés és fogyasztói igények kapcsolatának vizsgálata kecskeméti éttermek esetében
: Váradi Vivien
: Váradi Vivien
A fenntartható turizmus vizsgálata Magyarországon
: Fejes Levente Miklós
: Fejes Levente Miklós
A COVID-19 járvány okozta kockázatok az idegenforgalomban, éttermek helyzetének elemzése
: Bárdos Dominika
: Bárdos Dominika
A hazai Michelin-csillagos éttermek vizsgálata a rugalmas ellenállási képesség tükrében
: Ódor Tímea
: Ódor Tímea
Fenntartható gazdálkodás – Az ESG helyzete Magyarországon
: Kocsis Bence Miklós
: Kocsis Bence Miklós
Fenntartható energetika Magyarországon az energiaválság idejében
: Horváth Mátyás
: Horváth Mátyás
Fenntartható pénzügyek és értékalapú bankolás Magyarországon
: Kocsis Luca Anna
: Kocsis Luca Anna
Fenntartható fejlődés Magyarországon különös tekintettel a turizmusra
: Schäffer Dániel István
: Schäffer Dániel István
A fenntartható fogyasztást promótáló vállalatok helyzete Magyarországon
: Szabó Marcell
: Szabó Marcell
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége helye és szerepe a magyar turisztikai piacon
: Szűcs Anikó
: Szűcs Anikó
Hasonló tételek
-
Éttermek értékteremtése Kelet-Magyarországon
: Májer Bence -
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter -
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter -
Bellozzo éttermek működése
: Réffi Anna Dalma -
"Farm- to- table" törekvések és éttermek Magyarországon, illetve Amerikában
: Borbély Éva