A kóser konyha és a zsidó vallás étkezési szokásai A Carmel étterem és a Hanna Garden étterem kínálatának elemzése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Németh Attila Nemere
További közreműködők: Balog-Siposné Szöcze Anikó
Kulcsszavak:étterem
kínálat
melegkonyha
zsidó vallás
zsidóság
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/45600

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg45600
005 20230803162236.0
008 230803suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Németh Attila Nemere 
245 1 2 |a A kóser konyha és a zsidó vallás étkezési szokásai A Carmel étterem és a Hanna Garden étterem kínálatának elemzése  |c Németh Attila Nemere  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A Zsidó vallás által megkövetelt kóser konyha és étkezés bemutatása.A zsidó vallás szerinti két nagy, egymást kizáró ételek csoportjainak bemutatása.A húsos és a tejes konyha, valamint a harmadik, hús és tej mentes " parve" kategória jellemzői.A hétköznapokon alkalmazott és a különleges, ünnepek alkalmával fogyasztott fogások, étkezési szokások. A házasságkötés, pészah és a sábesz ünnepek bemutatása.A glatt kóserság szerint megengedett alkoholos és alkohol mentes italok ismertetése.A Carmel Glatt Kóser Étterem és a Hanna Garden Glatt Kóser Étterem kínálatának összehasonlító elemzése. 
695 |a étterem 
695 |a kínálat 
695 |a melegkonyha 
695 |a zsidó vallás 
695 |a zsidóság 
700 1 |a Balog-Siposné Szöcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45600/1/A%20k%C3%B3ser%20konyha%20%C3%A9s%20a%20zsid%C3%B3%20vall%C3%A1s%20%C3%A9tkez%C3%A9si%20szok%C3%A1sai.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45600/2/N%C3%A9meth%20Attila%20b%C3%ADr%C3%A1lat.pdf  |z Dokumentum-elérés