Az F&B üzemegység bemutatása a Mystery Hotelen keresztül.
Elmentve itt :
Szerző: | Takács Gergő |
---|---|
További közreműködők: | Karakasné Morvay Klára |
Kulcsszavak: | F&B Mystery Hotel szállodaipar turizmus vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/45669 |
Hasonló tételek
Successful Management of Hotel F&B
: Lőrincz Ádám
: Lőrincz Ádám
Housekeeping tevékenység bemutatása a Mystery hotel Budapesten keresztül
: Strammer Ádám
: Strammer Ádám
A Hibiscus Hotels Floresta F&B területének bemutatása
: Pálinkás Zsófia
: Pálinkás Zsófia
F&B menedzsment a Hilton Budapestben
: Varga Bernadett
: Varga Bernadett
Az Intercontinental Budapest F&B területének működése
: Miron Zsanett
: Miron Zsanett
Historia Hangvilla által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Babustyák-Horváth Eszter
: Babustyák-Horváth Eszter
A housekeeping bemutatása a Margitszigeti Thermal Health Spa Hotelen keresztül
: Erdei Sára Júlia
: Erdei Sára Júlia
A vendégelégedettség fontosságának bemutatása a Radisson Blu Béke Hotelen keresztül
: Börzsei Bernadett
: Börzsei Bernadett
Az Intercontinental Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Németh Noémi Aletta
: Németh Noémi Aletta
F&B ÉRTÉKESÍTÉS A MERCURE BUDA HOTELBEN
: Tihanyi Norbert
: Tihanyi Norbert
Konkrét szálloda F&B részlegének komplex elemzése
: Gazdik Krisztián
: Gazdik Krisztián
Az Arrabona étterem által ellátott F&B feladatok
: Nemes Sára
: Nemes Sára
A Hotel President által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Farkas Krisztián
: Farkas Krisztián
A New York Palota által ellátott F&B feladatok bemutatása
: Szatmári Brigitta
: Szatmári Brigitta
Szezonális balatoni szálloda üzemeltetésének a bemutatása a Hotel Európa hotelen keresztül
: Hauszgénusz Dávid
: Hauszgénusz Dávid
Hotel President Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Horváth Krisztina
: Horváth Krisztina
Az Alma Mater tanétterem által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Dudás Kata
: Dudás Kata
Az NH Budapest City által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Klabacsek Szilvia
: Klabacsek Szilvia
Az Aquaworld Resort Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Szücs Noémi
: Szücs Noémi
A T62 Hotel által ellátott F&B feladatok
: Szakos Betti
: Szakos Betti
Magyarországi és egyesült államokbeli szállodai F&B összehasonlítása
: Járomi Vendel
: Járomi Vendel
Frontvonal audit a Mystery Shopping eszközével
: Belényesi Tamás
: Belényesi Tamás
A Mercure Budapest Korona által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Slam Patrik
: Slam Patrik
A NOVOTEL CENTRUM ÁLTAL ELLÁTOTT F&B FELADATOK BEMUTATÁSA ÉS ELEMZÉSE
: Faragó Anett
: Faragó Anett
Egy mai modern szálloda bemutatása a Best Western Plus Lakeside Hotelen Keresztül
: Neczli Ervin Zsolt
: Neczli Ervin Zsolt
Az NH Budapest City által ellátott F&B feladatok bemutatása és elemzése
: Juhász Krisztina
: Juhász Krisztina
A Duna Relax & Event Hotel Wellness üzemegység masszázs szolgáltatásai és azok jótékony hatásai
: Romos Henriett
: Romos Henriett
A Vörös Postakocsi Étterem által ellátott F&B feladatok
: Csépke Katalin
: Csépke Katalin
Case study and developmental business plan of an F&B Unit in Bükfürdő
: Hock Rafael
: Hock Rafael
A Hotel Floresta F&B részleg üzemeltetésének bemutatása különös tekintettel a fenntarthatóságra
: Szenti Cecilia
: Szenti Cecilia
Az olasz gasztronómia helyzete a Four Seasons Hotel Milánó F&B részlegén keresztül
: Németh Andrea
: Németh Andrea
Szállodai F&B részleg elemzése az USA-ban a The Sagamore Resort példáján keresztül
: Paltineanu Evelin
: Paltineanu Evelin
A Novotel Budapest Danube Hotel által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Spilák Alexandra
: Spilák Alexandra
F&B által ellátott feladatok részletes bemutatása és elemzése a Sofitel szállodában
: Kristó Frigyes
: Kristó Frigyes
Az F&B részleg számlázásának elemzése és kritikus pontjainak feltárása
: Sós Barbara
: Sós Barbara
Az üzlet által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése a Tanya Csárda Étteremben.
: Bajkai Bettina
: Bajkai Bettina
A Housekeeping részlegének, bemutatása, elemzése a Mystery Hotel Budapest mintájára
: Hegedűs Roxána
: Hegedűs Roxána
Értékesítői tevékenységek a Mercure Budapest Korona Hotelen belül
: Kovács Adrienn
: Kovács Adrienn
A fenntarthatósági jó gyakorlatok bemutatása a Kempinski Hotel Corvinus Budapest F&B részlegén
: Kurucz Nóra
: Kurucz Nóra
A Radisson Blu Béke Hotel által ellátott F&B feladatok bemutatása és elemzése
: Szabó Alexandra
: Szabó Alexandra
Hasonló tételek
-
Successful Management of Hotel F&B
: Lőrincz Ádám -
Housekeeping tevékenység bemutatása a Mystery hotel Budapesten keresztül
: Strammer Ádám -
A Hibiscus Hotels Floresta F&B területének bemutatása
: Pálinkás Zsófia -
F&B menedzsment a Hilton Budapestben
: Varga Bernadett -
Az Intercontinental Budapest F&B területének működése
: Miron Zsanett