A Szepi Fogadó dolgozóinak munkakörei és a munkaszervezet struktúrája

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Haffner Marcell
További közreműködők: Gancsovné Rossi Krisztina
Kulcsszavak:felszolgálás
kis- és középvállalkozás - KKV
munkakör
szervezeti struktúra
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/45707
Leíró adatok
Kivonat:Azért választottam ezt a témát, mert a családi hátteremből adódóan a vendéglátás közel áll hozzám. A szakirodalmi áttekintésem alapja főként a Papp Ilona által szerkesztett, Szálloda- és vendéglátás menedzsment című könyv.Projektmunkám célja, a Szepi Fogadó alkalmazottainak munkaköreinek és feladatainak bemutatása, valamint a munkaszervezet struktúrájának megismertetése.Projektmunkám során, kutatási módszerként a megfigyelést és mélyinterjút választottam, aminek köszönhetően össze tudtam hasonlítani az interjúalanyok által elmondottakat a megfigyelt tényekkel.Kutatásom során, megismertem a munkavégzés struktúráját a Szepi Fogadóban, valamint a főbb munkafolyamatok elvégzéshez szükséges részletekbe is mélyebben beleástam magam.Fejlesztési javaslatként azt tudnám megfogalmazni, hogy a vendéglátó egységben több továbbképzésre lenne szükség, hiszen a folyamatosan változó trendekkel és újításokkal lépést kell tartaniuk a munkavállalóknak.