Tokaj Disznókő Szőlőbirtok bemutatása, borainak felhasználása a vendéglátásban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | bor Borkóstolás Disznókő Szőlőbirtok Sárga Borház Tokaj-Hegyalja vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/45714 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg45714 | ||
| 005 | 20230803162541.0 | ||
| 008 | 230803suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Deák Levente István | |
| 245 | 1 | 0 | |a Tokaj Disznókő Szőlőbirtok bemutatása, borainak felhasználása a vendéglátásban |c Deák Levente István |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A dolgozatom fő témája Tokaj Disznőkő Szőlőbirtok részletesbemutatása és a borainak a felhasználása a vendéglátásban. A kutatás célja,hogy bemutassam miben változott a tokaji borkultúra továbbá, hogy milyenételekhez, milyen tokaji bort célszerű fogyasztani és kik jelentik a DisznókőSzőlőbirtok célközönségét. A dolgozatban ismertetésre kerül Tokaj-Hegyalja és a tokajiborok gasztronómiában való szerepe. Akutatásom eredményességéhez kérdőívet alkalmaztam a bor vásárlási ésfogyasztási szokásokról. Interjúkat készítettem a Disznókő Szőlőbirtok főborászávalMészáros Lászlóval és a Sárga Borház étteremvezetőjével Zarándy Vilmosal. | |
| 695 | |a bor | ||
| 695 | |a Borkóstolás | ||
| 695 | |a Disznókő Szőlőbirtok | ||
| 695 | |a Sárga Borház | ||
| 695 | |a Tokaj-Hegyalja | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 700 | 1 | |a Dr. Lenkovics Dr. Beatrix |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45714/1/SZAKDOLGOZAT%20V%C3%89GLEGES.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45714/2/LB.%202023-06.04.%20%20%20%20DE%C3%81K%20LEVENTE%20B%C3%8DR%C3%81LATA.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45714/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20lap_k%C3%BCls%C5%91_2022_De%C3%A1k.pdf |z Dokumentum-elérés |