Tokaj Disznókő Szőlőbirtok bemutatása, borainak felhasználása a vendéglátásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Deák Levente István
További közreműködők: Dr. Lenkovics Dr. Beatrix
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:bor
Borkóstolás
Disznókő Szőlőbirtok
Sárga Borház
Tokaj-Hegyalja
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/45714

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg45714
005 20230803162541.0
008 230803suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Deák Levente István 
245 1 0 |a Tokaj Disznókő Szőlőbirtok bemutatása, borainak felhasználása a vendéglátásban  |c Deák Levente István  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A dolgozatom fő témája Tokaj Disznőkő Szőlőbirtok részletesbemutatása és a borainak a felhasználása a vendéglátásban. A kutatás célja,hogy bemutassam miben változott a tokaji borkultúra továbbá, hogy milyenételekhez, milyen tokaji bort célszerű fogyasztani és kik jelentik a DisznókőSzőlőbirtok célközönségét. A dolgozatban ismertetésre kerül Tokaj-Hegyalja és a tokajiborok gasztronómiában való szerepe. Akutatásom eredményességéhez kérdőívet alkalmaztam a bor vásárlási ésfogyasztási szokásokról. Interjúkat készítettem a Disznókő Szőlőbirtok főborászávalMészáros Lászlóval és a Sárga Borház étteremvezetőjével Zarándy Vilmosal.  
695 |a bor 
695 |a Borkóstolás 
695 |a Disznókő Szőlőbirtok 
695 |a Sárga Borház 
695 |a Tokaj-Hegyalja 
695 |a vendéglátás 
700 1 |a Dr. Lenkovics Dr. Beatrix  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45714/1/SZAKDOLGOZAT%20V%C3%89GLEGES.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45714/2/LB.%202023-06.04.%20%20%20%20DE%C3%81K%20LEVENTE%20B%C3%8DR%C3%81LATA.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45714/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20lap_k%C3%BCls%C5%91_2022_De%C3%A1k.pdf  |z Dokumentum-elérés