Az élőzene helyzetének és hatásának vizsgálata a fővárosi éttermi vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | Körmendy Mátyás Péter |
---|---|
További közreműködők: | Debreceni János |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Budapest cigányzene élőzene étterem vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/45722 |
Hasonló tételek
Készlet nyilvántartás éttermi vendéglátásban
: Harkány Norbert
: Harkány Norbert
Élőzenés vendéglátó üzletek Budapesten Az élőzenés vendéglátó üzletek tárgyi eszközrendszerének kialakítása a zeneszolgáltatás tekintetéből
: Szekeres Zoltán
: Szekeres Zoltán
Influencer marketing lehetőségei az éttermi vendéglátásban
: Paul Bence
: Paul Bence
Fenntarthatósági megoldások elemzése az éttermi vendéglátásban
: Bakos Bernadett
: Bakos Bernadett
Élőzene a budapesti vendéglátóhelyeken, hatása a gazdálkodásra
: Varga Rebeka Kitti
: Varga Rebeka Kitti
Az élőzenés koncertek kultúraközvetítő és közösségformáló erejének vizsgálata a Budapest Park példáján
: Orbán Krisztina Dorottya
: Orbán Krisztina Dorottya
Az éttermi viselkedési kultúra
: Vilhelm Dóra
: Vilhelm Dóra
Instakompatibilitás az éttermi gyakorlatban
: Szabó Alexandra Viktória
: Szabó Alexandra Viktória
Az éttermi arculat és az elvárt szolgáltatásminőség összefüggéseinek vizsgálata
: Szücs Henrietta
: Szücs Henrietta
Az éttermi élmény vizsgálata Budapest és Lisszabon esetének összehasonlításával
: Kalmár Kata
: Kalmár Kata
Sztárok és hírességek hatása az éttermi marketingben
: Lehőcz Milán József
: Lehőcz Milán József
A Fövárosi Gázművek vállalatirányítási rendszerének vizsgálata
: Kárpáti Márton
: Kárpáti Márton
Just in time szemlélet az éttermi folyamatok szervezésében
: Tóth Barnabás Zsombor
: Tóth Barnabás Zsombor
Napjaink fogyasztási szokásainak hatása az éttermi kínálatra
: Pretz Alexandra
: Pretz Alexandra
Éttermi szolgáltatások minőségének vizsgálata az Old Negresco étterem példáján keresztül
: Buhai Annamária
: Buhai Annamária
Hotel Mercure Buda éttermi értékesítési folyamatai
: Tihanyi Norbert
: Tihanyi Norbert
És ha birkózik? Élsportolók éttermi preferenciájának vizsgálata a birkózók példáján keresztül.
: Kertész Jennifer
: Kertész Jennifer
Illóolajok antibakteriális hatásának vizsgálata
: Szűcs Enikő Györgyi
: Szűcs Enikő Györgyi
A generációváltás kihívásai egy családi éttermi vállalkozás esetében
: Szilágyi Dániel
: Szilágyi Dániel
Éttermi konyha folyamatfejlesztési projektje 6s lean módszer bevezetésével
: Csaszlovszkyné Kolosi Orsolya
: Csaszlovszkyné Kolosi Orsolya
A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. vagyoni, pénzügyi, jövedelmi helyzetének elemzése
: Hoósné Győrffy Katalin
: Hoósné Győrffy Katalin
Éttermi melegtészták, hideg édességek, sajtok és gyümölcsök az Aquincum Hotelben
: Sebők Csilla
: Sebők Csilla
A spanyol gasztronómia, ezen belül a madridi konyha jellegzetességei és éttermi kínálatának vizsgálata
: Rézmüves Márta Eszter
: Rézmüves Márta Eszter
Projektek a Fővárosi Állat- és Növénykertben
: Maczákné Chikán Dóra Éva
: Maczákné Chikán Dóra Éva
A fővárosi és megyei kormányhivatalok gazdálkodása
: Esztergályos Dóra
: Esztergályos Dóra
Zala megye tradicionális ételei, megjelenésük az adott régió éttermi kínálatában
: Szabó Bence
: Szabó Bence
Teljesítményértékelés gyakorlata a Fővárosi Vízművek ügyfélszolgálatán
: Holmi Laura
: Holmi Laura
A Magyarországon élők fogyasztói tudatossága az éttermi étkezések nyújtotta szolgáltatással kapcsolatban
: Weigl Henrietta
: Weigl Henrietta
A Fővárosi Gázművek Zrt. jelen gazdasági helyzetének értékelése a gázpiaci liberalizáció tükrében
: Tarlós Márton
: Tarlós Márton
A Bali Caffe-nál használt Visual Restaurant éttermi szoftver bemutatása
: Gombos Emma
: Gombos Emma
A szálloda megújulása és az éttermi vendégtér bemutatása és felújítási lehetőségeinek vizsgálata a Mercure Budapest Budában
: Gartai Norbert
: Gartai Norbert
Munkahelyi stressz hatásának vizsgálata a munkavállalók hatékonyságának növelése érdekében
: Galambos Péter Tamás
: Galambos Péter Tamás
A Fővárosi Önkormányzat fenntartásában lévő Vígszínház Nonprofit Kft. vagyoni, pénzügyi, jövedelmi helyzetének vizsgálata az éves beszámolói alapján
: Kandrák Beáta
: Kandrák Beáta
A vállalati imázs-építés komplexitása az éttermi szolgáltatások szektorában Tanulmány a BITE Bakery Café példáján keresztül
: Horák Vanda Erzsébet
: Horák Vanda Erzsébet
Éttermi meleg tészták,hideg édességek, gyümölcsök és sajtok választéka az Aquincum Hotelben
: Mezei Kinga
: Mezei Kinga
A Fővárosi színházak újrapozicionálása a turizmus szolgálatában
: Gőgh Brigitta
: Gőgh Brigitta
A marketing szerepe a Fővárosi Önkormányzat társaságainál
: Pongó Nelli
: Pongó Nelli
A járványhelyzet ételrendelési szokásokra gyakorolt hatásának vizsgálata
: Gyalogh Laura Gabriella
: Gyalogh Laura Gabriella
Az éttermi vendéglátás marketing stratégiájának elemzése és fejlesztési lehetőségei a fogyasztói szokások alapján.
: Zéman Maximilián Győző
: Zéman Maximilián Győző
A Fővárosi Nagycirkusz és a magyarországi utazócirkuszok marketingtevékenysége
: Zsálek Áron
: Zsálek Áron
Hasonló tételek
-
Készlet nyilvántartás éttermi vendéglátásban
: Harkány Norbert -
Élőzenés vendéglátó üzletek Budapesten Az élőzenés vendéglátó üzletek tárgyi eszközrendszerének kialakítása a zeneszolgáltatás tekintetéből
: Szekeres Zoltán -
Influencer marketing lehetőségei az éttermi vendéglátásban
: Paul Bence -
Fenntarthatósági megoldások elemzése az éttermi vendéglátásban
: Bakos Bernadett -
Élőzene a budapesti vendéglátóhelyeken, hatása a gazdálkodásra
: Varga Rebeka Kitti