Gyorséttermi cég belső kommunikációs tevékenységének vizsgálata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Papp Noémi
További közreműködők: Békési Gábor György
Kulcsszavak:belső kommunikáció fejlesztése
étterem
gyorsétterem
javaslatok
kommunikáció
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/45790
Leíró adatok
Kivonat:Projektmunkám témája egy gyorsétteremnek a belsőkommunikációjának vizsgálata és ez alapján javaslattétel a fejlesztésére. Kezdésként részletesen ismertetem a belsőkommunikációt és annak fontosságát, továbbá 4 főt típusát. Majd a Mr. Gusztó gyorsétteremet mutatom be, aminek a belsőkommunikációs rendszerét fogom vizsgálni. Majd a primer kutatásom eredményeit ismertetem és ezek alapján javaslattételeket is teszek az étterem belsőkommunikációjának fejlesztésére.