A Budai Gesztenyés étterem elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | desztináció étterem turizmus vendéglátás vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/45941 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg45941 | ||
005 | 20230803163119.0 | ||
008 | 230803suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Cseri Sámuel Kálmán | |
245 | 1 | 2 | |a A Budai Gesztenyés étterem elemzése |c Cseri Sámuel Kálmán |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Már középiskolás korom óta foglalkoztat a gasztronómia és az éttermek világa. Számosmunkahely, különböző tapasztalatok és az egyetemen kapott tudás és inspiráció után nem volt kérdés,hogy a szakdolgozatomban a vendéglátás fogja a főszerepet kapni.Természetesen témámat ennél jobban le kellett szűkítenem és így esett a választásom a BudaiGesztenyés Nagyvendéglőre, mert úgy érzem, hogy szakmailag itt fejlődtem a legtöbbet. Köszönhetőez a kiváló menedzsmentnek, akik különböző képzésekkel és oktatásokkal támogatták karrieremet ésa vezető felszolgálóknak, akik nap mint nap tanítottak a szakma különböző fortélyaira, annakérdekében, hogy a tőlem telhető legjobb szolgáltatást tudjam nyújtani a vendégek számára ebben akomplex iparban, amit vendéglátásnak nevezünk. Mindig is érdekeltek a gasztronómián belüliváltozások, új trendek megjelenésére nyitott voltam. A már általam említett étterem tradicionálisízeken alapszik, viszont nem fél azt “újra gondolni”, a klasszikusból modernt alkotni. Ez a fajtamegközelítés mindig is nagyon vonzó volt a számomra. Ezen felül a hazai borokhoz és borkultúráhozvaló hozzáállása is példaértékű volt a számomra. Egy szóval, rengeteg motivációt szereztem az otttöltött időm alatt. Továbbá úgy gondolom, hogy érdekes és hasznos lehet bemutatni egy nagy múltúétterem történetét, amely nem mellesleg próbál talpon maradni a COVID-19, a háború és gazdaságiválságban lévő legkevésbé se stabilnak mondható gazdasági környezetben. | |
695 | |a desztináció | ||
695 | |a étterem | ||
695 | |a turizmus | ||
695 | |a vendéglátás | ||
695 | |a vendéglátóipar | ||
700 | 1 | |a Dr. Lenkovics Dr. Beatrix |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45941/1/Cseri-Samuel-Budai-Gesztenyes-szakdolgozat%201.00.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45941/2/LB.%202023-06.04.%20%20%20%20CSERI%20S%C3%81MUEL%20B%C3%8DR%C3%81LATA.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45941/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20lap_k%C3%BCls%C5%91_2022_%20Cseri.pdf |z Dokumentum-elérés |