A Budai Gesztenyés étterem elemzése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Cseri Sámuel Kálmán
További közreműködők: Dr. Lenkovics Dr. Beatrix
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:desztináció
étterem
turizmus
vendéglátás
vendéglátóipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/45941

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg45941
005 20230803163119.0
008 230803suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Cseri Sámuel Kálmán 
245 1 2 |a A Budai Gesztenyés étterem elemzése  |c Cseri Sámuel Kálmán  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Már középiskolás korom óta foglalkoztat a gasztronómia és az éttermek világa. Számosmunkahely, különböző tapasztalatok és az egyetemen kapott tudás és inspiráció után nem volt kérdés,hogy a szakdolgozatomban a vendéglátás fogja a főszerepet kapni.Természetesen témámat ennél jobban le kellett szűkítenem és így esett a választásom a BudaiGesztenyés Nagyvendéglőre, mert úgy érzem, hogy szakmailag itt fejlődtem a legtöbbet. Köszönhetőez a kiváló menedzsmentnek, akik különböző képzésekkel és oktatásokkal támogatták karrieremet ésa vezető felszolgálóknak, akik nap mint nap tanítottak a szakma különböző fortélyaira, annakérdekében, hogy a tőlem telhető legjobb szolgáltatást tudjam nyújtani a vendégek számára ebben akomplex iparban, amit vendéglátásnak nevezünk. Mindig is érdekeltek a gasztronómián belüliváltozások, új trendek megjelenésére nyitott voltam. A már általam említett étterem tradicionálisízeken alapszik, viszont nem fél azt “újra gondolni”, a klasszikusból modernt alkotni. Ez a fajtamegközelítés mindig is nagyon vonzó volt a számomra. Ezen felül a hazai borokhoz és borkultúráhozvaló hozzáállása is példaértékű volt a számomra. Egy szóval, rengeteg motivációt szereztem az otttöltött időm alatt. Továbbá úgy gondolom, hogy érdekes és hasznos lehet bemutatni egy nagy múltúétterem történetét, amely nem mellesleg próbál talpon maradni a COVID-19, a háború és gazdaságiválságban lévő legkevésbé se stabilnak mondható gazdasági környezetben. 
695 |a desztináció 
695 |a étterem 
695 |a turizmus 
695 |a vendéglátás 
695 |a vendéglátóipar 
700 1 |a Dr. Lenkovics Dr. Beatrix  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45941/1/Cseri-Samuel-Budai-Gesztenyes-szakdolgozat%201.00.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45941/2/LB.%202023-06.04.%20%20%20%20CSERI%20S%C3%81MUEL%20B%C3%8DR%C3%81LATA.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45941/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20lap_k%C3%BCls%C5%91_2022_%20Cseri.pdf  |z Dokumentum-elérés