A Budai Gesztenyés étterem elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | Cseri Sámuel Kálmán |
---|---|
További közreműködők: | Dr. Lenkovics Dr. Beatrix |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | desztináció étterem turizmus vendéglátás vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/45941 |
Hasonló tételek
A Budai Várnegyed gasztronómiai arculatának elemzése
: Mészáros Nóra
: Mészáros Nóra
Kultúraközvetítés a budai Várban
: Sporeth Noémi
: Sporeth Noémi
Újjászületendő örökségünk a Budai Várnegyedben
: Bögre Lilianna
: Bögre Lilianna
Egy budai kávézó üzleti terve
: Benedek-Zatykó Rita
: Benedek-Zatykó Rita
A budai fonódó villamoshálózat bemutatása, tervezett változatainak elemzése
: Borbély Bence
: Borbély Bence
A Budai Várnegyed fejlesztésének hatása a turizmusra
: Purman Dorottya
: Purman Dorottya
Budai fonódó villamosközlekedés finanszírozásának és megvalósításának összefüggései
: Cselőtei László Gábor
: Cselőtei László Gábor
Az Etyek-Budai borvidék, mint tematikus esküvőhelyszín
: Orha Virág Réka
: Orha Virág Réka
A Budai Épületfenntartó Kft. által kezelt és használt ingatlanok elemzése
: Kustos Anikó
: Kustos Anikó
Vendéglátó gépek és berendezések a Budai 33-ban
: Pászti Tamás Balázs
: Pászti Tamás Balázs
Az Etyek-Budai borvidék pozícionálása az esküvők világában
: Szabó Dorina
: Szabó Dorina
Etyek-Budai borvidék borainak bemutatása és felhasználása a vendéglátásban
: Klicsu Viktória
: Klicsu Viktória
Az Etyek-Budai borvidék; a Haraszthy Pincészet marketingtevékenységének bemutatása
: Laska Edit
: Laska Edit
A Budai Vár turizmusa és az abban rejlő potenciál
: Veres Botond József
: Veres Botond József
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
A Budai Vár turisztikai jelene és fejlesztési lehetőségei A Nemzeti Hauszmann Program
: Balog Kristóf Árpád
: Balog Kristóf Árpád
Az Etyek-Budai borvidék ismertségének vizsgálata az Etyeki Piknik tükrében
: Gólya Nikoletta
: Gólya Nikoletta
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina
: Eszenyi Fruzsina
Az ARAZ étterem ételválasztékának elemzése
: Jantner Dóra
: Jantner Dóra
Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése
: Vass Nikoletta
: Vass Nikoletta
A minőségi pezsgőkészítés bemutatása, valamint ennek megjelenése az Etyek-Budai borvidéken
: Király Evelin Ágnes
: Király Evelin Ágnes
A Corso étterem személyzetfejlesztési lehetőségeinek elemzése
: Juhász Béla
: Juhász Béla
A Vapiano étterem és konkurenciáinak elemzése
: Kosán Noémi
: Kosán Noémi
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
A Ferdinand Monarchia Étterem kínálatának elemzése
: Martin Regina Bonnie
: Martin Regina Bonnie
Egy egészségtudatos étterem bevezetésének marketingstratégiai elemzése
: Misztl Alexandra
: Misztl Alexandra
Magyaros étterem stratégiai elemzése és kihívásai
: Kovács Vanda
: Kovács Vanda
Az XO Bistro Étterem tevékenységének elemzése
: Regős Péter
: Regős Péter
Az épített örökségek turisztikai hasznosítása - A Budai Vár és a Várkert Bazár
: Jónás Julianna
: Jónás Julianna
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos
: Szél Ákos
A Nordsee Étterem SWOT- és PEST-elemzése
: Tihanyi Beatrix
: Tihanyi Beatrix
A Vapiano étterem üzletpolitikája és kínálatának elemzése
: Simon Virág
: Simon Virág
A Károlyi Étterem és Kávéház kínálatának elemzése
: Pribék Anna
: Pribék Anna
A Gundel étterem marketing menedzsment tevékenységének elemzése
: Pintér Richárd
: Pintér Richárd
Az olaszországi Veneto régióban, illetve a magyarországi Etyek-Budai borvidéken élő emberek borfogyasztásának, borvásárlási szokásainak elemzése
: Faragó Virág
: Faragó Virág
Az Alabárdos étterem SWOT és mikrokörnyezet elemzése
: Kincse Balázs Vince
: Kincse Balázs Vince
Hasonló tételek
-
A Budai Várnegyed gasztronómiai arculatának elemzése
: Mészáros Nóra -
Kultúraközvetítés a budai Várban
: Sporeth Noémi -
Újjászületendő örökségünk a Budai Várnegyedben
: Bögre Lilianna -
Egy budai kávézó üzleti terve
: Benedek-Zatykó Rita -
A budai fonódó villamoshálózat bemutatása, tervezett változatainak elemzése
: Borbély Bence