A szarvasgombák termesztése és felhasználása a hazai agro- és gasztroturizmusban
Saved in:
Main Author: | Molnár Vilmos Endre |
---|---|
Other Authors: | Lugasi Dr. Andrea |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | étkezési kultúra falusi turizmus gasztronómia kultúra turizmus vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/46029 |
Similar Items
A social média jelentősége a vidéki gasztroturizmusban
: Kertész Lilla
: Kertész Lilla
Az Agro-Multisector Kft. gazdálkodásának vizsgálata
: Vogel Ákos
: Vogel Ákos
A Timac Agro Hungária Kft. áruforgalmi elemzése
: Bodnár Mariann
: Bodnár Mariann
Stratégiai fókuszok és kihívások a Zal-Agro Zrt-nél
: Perom Andrea
: Perom Andrea
A Dankó-Agro Kft. családi vállalkozás generációváltásának vizsgálata
: Veréb Roberta
: Veréb Roberta
Az Agro-City Zrt. Biogáz üzem projektjének elemzése
: Juhász Marianna
: Juhász Marianna
Csonthéjas magvak felhasználása a hazai cukrászatban
: Dobrádi Dóra
: Dobrádi Dóra
Mezőgazdasági vállalkozás komplex elemzése a Vadas-Agro Kft. beszámolója alapján
: Huszár Andrea Helga
: Huszár Andrea Helga
A Raiffeisen-Agro Magyarország Kft. tevékenységének elemzése a hatékonyság és jövedelmezőség szempontjából
: Kishalmi Beáta
: Kishalmi Beáta
Az Agro – Harta Zrt. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmi helyzetének vizsgálata beszámolók alapján
: Vass Bence
: Vass Bence
Az AGRO-HARTA Zrt. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmi helyzetének vizsgálata beszámolók alapján
: Vass Bence
: Vass Bence
Az Agro – Harta Zrt. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmi helyzetének vizsgálata beszámolók alapján
: Vass Bence
: Vass Bence
A csokoládé felhasználása a gasztronómiában
: Molnár Diána Roxána
: Molnár Diána Roxána
Az Agro Business Center kft. tudás-és technológiai transzfer lehetőségei Kína alma-és cseresznyetermesztésében
: Nyéki Gabriella
: Nyéki Gabriella
A Raiffeisen-Agro Mo. Kft-n belüli önelszámoló egységek tevékenységének, hatékonyságának és jövedelmezőségének elemzése
: Führpasz György
: Führpasz György
Online adatszolgáltatás felhasználása a NAV kiválasztásai során
: Molnár Dávid
: Molnár Dávid
Drónok felhasználása a mezőgazdaságban
: Csordás Balázs
: Csordás Balázs
A ComAgro-Sardo Kft. komplex elemzése a beszámolók adatai alapján, kitéréssel az agrártámogatások jelentőségére
: Mezei Mónika
: Mezei Mónika
Felhőszolgáltatások kialakulása, felhasználása napjainkban
: Nagy Csanád Máté
: Nagy Csanád Máté
Zöldségek és gyümölcsök felhasználása a vendéglátásban
: Vascsák Lilla
: Vascsák Lilla
A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
: Nyerges Dzsenifer Edina
: Nyerges Dzsenifer Edina
A kávé felhasználása a cukrászdákban
: Horváth Ramóna
: Horváth Ramóna
Pszichológiai kísérletek felhasználása a reklámokban
: Hegedüs Bianka Júlia
: Hegedüs Bianka Júlia
Pszichológiai kísérletek felhasználása a reklámokban
: Pataki-Bagó Dorottya
: Pataki-Bagó Dorottya
Regionális és kohéziós támogatások felhasználása Görögországban
: Jákfalvi Blanka
: Jákfalvi Blanka
Fűszernövények felhasználása és fogyasztási szokása Magyarországon
: Sztanojev Viktória Éva
: Sztanojev Viktória Éva
A PET palack felhasználása és környezeti hatásai
: Hetényi István Zsolt
: Hetényi István Zsolt
A felhő és annak felhasználása az élsportban
: Szekeres Áron
: Szekeres Áron
Videojátékok felhasználása a művelődésben és az oktatásban
: Tóth Taksony Dániel
: Tóth Taksony Dániel
A személygépjárművek megítélése, felhasználása és helyzete napjainkban
: Vécsey Áron
: Vécsey Áron
Európai uniós támogatások felhasználása Görögországban
: Tóth Noémi Boglárka
: Tóth Noémi Boglárka
Európai Uniós támogatások felhasználása Görögországban
: Kállai Gréta
: Kállai Gréta
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Fórisch Bence
: Fórisch Bence
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Apagyi Bálint Tivadar
: Apagyi Bálint Tivadar
Uniós források felhasználása a magyar vasútfejlesztésben
: Dimond Bettina Ibolya
: Dimond Bettina Ibolya
Friss fűszernövények gyógyhatásai és ehető virágok felhasználása
: Szászi Alexandra Dóra
: Szászi Alexandra Dóra
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A burgonya története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Csipes Barnabás
: Csipes Barnabás
Similar Items
-
A social média jelentősége a vidéki gasztroturizmusban
: Kertész Lilla -
Az Agro-Multisector Kft. gazdálkodásának vizsgálata
: Vogel Ákos -
A Timac Agro Hungária Kft. áruforgalmi elemzése
: Bodnár Mariann -
Stratégiai fókuszok és kihívások a Zal-Agro Zrt-nél
: Perom Andrea -
A Dankó-Agro Kft. családi vállalkozás generációváltásának vizsgálata
: Veréb Roberta