Budapesti specialty kávézók kínálatának vizsgálata
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Budapest italok kávé vendéglátás vendéglátóipar |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/46068 |
| Kivonat: | Szakdolgozatom célja alaposan bemutatni a kávét, mint növényt annakjellemzőit, hogy hogyan alakult az Afrikában legelésző kecskék kedvelt élelméből a világegyik legközkedveltebb italává. Továbbá a kávé növény variánsait és azoknaktulajdonságait, ezek közül kicsit részletesebben a Coffea Arabica-t. Ismertetni szeretnéma kávé történetét a világon és hazánkban, feldolgozási és elkészítési eszközeit,módszereit. Majd ezt követően egy mélyinterjúval és kettő általam kiválasztott specialtykávézó megfigyeléses kutatásával szeretném bemutatni az általam vizsgált kávézókkínálatának alakulását. A célom olyan eredmények elérése, amelyekkel a primer és aszekunder kutatást követően meg tudom vizsgálni a szakirodalmak és gyakorlatbanalkalmazott módszerek közötti összefüggéseket |
|---|