Magyarországon élő fiatalok kevert italfogyasztási szokásai

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Pálos Zoltán Péter
További közreműködők: Tóth Gábor
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:fiatalok
fogyasztási szokások
kevert ital
Magyarország
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/46079

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg46079
005 20230803163426.0
008 230803suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Pálos Zoltán Péter 
245 1 0 |a Magyarországon élő fiatalok kevert italfogyasztási szokásai  |c Pálos Zoltán Péter  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A szakdolgozat az alkoholos kevert italokkal foglalkozik, azon belül pedig a 18-16 év közötti fiatalok kevertital-fogyasztási szokásait vizsgálja. A dolgozat első felében az olvasó betekintést nyerhet a kevert italok világába. A kevert italok történetén keresztül, a készítésükhöz szükséges eszközök és feltételeken át, fajtáik, készítésük folyamata, a Nemzetközi Bártender Szövetség, majd néhány népszerű ital nem mindennapi történetét foglalja össze. A dolgozat második fele a 18-26 éves korosztály kevert italokkal kapcsolatos hozzáállását kutatja, elemzi. A dolgozat végén összesítésre kerülnek az eredmények és megtörténik a következtetések levonása. 
695 |a fiatalok 
695 |a fogyasztási szokások 
695 |a kevert ital 
695 |a Magyarország 
695 |a vendéglátás 
700 1 |a Tóth Gábor  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/46079/1/P%C3%A1los_Zolt%C3%A1n_P%C3%A9ter_Szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/46079/2/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20lap%20P%C3%A1los%20Zolt%C3%A1n.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/46079/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20lap_P%C3%A1los%20P%C3%A9ter%20Zolt%C3%A1n%20k%C3%BCls%C5%91_2022.pdf  |z Dokumentum-elérés