Magyarországon élő fiatalok kevert italfogyasztási szokásai
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | fiatalok fogyasztási szokások kevert ital Magyarország vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/46079 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg46079 | ||
005 | 20230803163426.0 | ||
008 | 230803suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Pálos Zoltán Péter | |
245 | 1 | 0 | |a Magyarországon élő fiatalok kevert italfogyasztási szokásai |c Pálos Zoltán Péter |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a A szakdolgozat az alkoholos kevert italokkal foglalkozik, azon belül pedig a 18-16 év közötti fiatalok kevertital-fogyasztási szokásait vizsgálja. A dolgozat első felében az olvasó betekintést nyerhet a kevert italok világába. A kevert italok történetén keresztül, a készítésükhöz szükséges eszközök és feltételeken át, fajtáik, készítésük folyamata, a Nemzetközi Bártender Szövetség, majd néhány népszerű ital nem mindennapi történetét foglalja össze. A dolgozat második fele a 18-26 éves korosztály kevert italokkal kapcsolatos hozzáállását kutatja, elemzi. A dolgozat végén összesítésre kerülnek az eredmények és megtörténik a következtetések levonása. | |
695 | |a fiatalok | ||
695 | |a fogyasztási szokások | ||
695 | |a kevert ital | ||
695 | |a Magyarország | ||
695 | |a vendéglátás | ||
700 | 1 | |a Tóth Gábor |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/46079/1/P%C3%A1los_Zolt%C3%A1n_P%C3%A9ter_Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/46079/2/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20lap%20P%C3%A1los%20Zolt%C3%A1n.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/46079/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20lap_P%C3%A1los%20P%C3%A9ter%20Zolt%C3%A1n%20k%C3%BCls%C5%91_2022.pdf |z Dokumentum-elérés |