A cukormentes cukrászati termékek helye a cukorbetegek diétájában, és szélesebb körű elterjesztésük lehetősége
Saved in:
Main Author: | Felfalusi-Ilyés Kinga |
---|---|
Other Authors: | Hidvégi Hedvig |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Cukorbetegség diabetikus cukrászat édesítőszerek cukormentes sütemények cukrászat |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/4609 |
Similar Items
Cukorbetegek tájékoztatása online közösségi felületeken
: Váradi Eszter Zsófia
: Váradi Eszter Zsófia
A magyar cukrászati termékek fejlődése a 18. századtól napjainkig
: Ring Bence
: Ring Bence
Cukrászati termékek és technológiák változása hazánkban a XIX. századtól napjainkig
: Novák Zulejka
: Novák Zulejka
A képregények szélesebb körben való elterjesztése Magyarországon
: Dorogi Balázs
: Dorogi Balázs
Játékosítás (gamifikáció) a középiskolai "Cukrászati ismeretek" elméleti oktatásában
: Szőke Tünde Mónika
: Szőke Tünde Mónika
Vállalatirányítási rendszer, a teljes körű megoldás
: Lueff Bernadett
: Lueff Bernadett
A felnőtt korú lakosság pénzügyi tudatossága
: Gordán Erzsébet
: Gordán Erzsébet
Média hatása az óvodás korú gyermekekre
: Kovács Kitti
: Kovács Kitti
Gluténmentes cukrászati alapanyagok felhasználása a vendéglátásban vállalati partner bevonásával
: Ollári Barbara Fanni
: Ollári Barbara Fanni
A diabetikus és cukormentes csokoládék fogyasztási szokásainak vizsgálata
: Varga Anna
: Varga Anna
Fogyasztói magatartást befolyásoló tényezők a cukormentes üdítőitalok piacán
: Böszörményi Olivér János
: Böszörményi Olivér János
Innováció otthonainkban – Hogyan változtatták meg életünket az egyre szélesebb körben elérhető okoseszközök?
: Farkas Lilla
: Farkas Lilla
A Naszály Magyarország Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének teljes körű elemzése
: Marx Kinga
: Marx Kinga
A cukormentes cukrászatok választékának és fogyasztási szokásainak vizsgálata Budapesten
: Szabó Boglárka
: Szabó Boglárka
Cukrász ipari trendek a diabetikus, cukormentes desszertek tekintetében Magyarországon
: Teszáry Eszter Olga
: Teszáry Eszter Olga
Laktózmentes, gluténmentes és cukormentes édességek bemutatása a Zelenák Sütiház példáján keresztül
: Schweigert Szimonetta
: Schweigert Szimonetta
A tudatos vásárlói és fogyasztói magatartás megjelenési formái, trendje és hatása a cukrászati termékkínálatra
: Koronczy Rita Adrien
: Koronczy Rita Adrien
Vásárlási szokások vizsgálata a cukormentes és a teljes kiőrlésű gabonákból készült élelmiszerek körében
: Pomper Kitti Katalin
: Pomper Kitti Katalin
A munkaképes korú férfiak és nők közti fizetésbeli különbségek és hatásuk hazánkban
: Horváth Krisztina
: Horváth Krisztina
A BKV Vasúti Járműjavító Kft. beszerzésének és anyaggazdálkodási rendszerének teljes körű bemutatása
: Takács Edina
: Takács Edina
Cukormentes sütemények kínálatának és fogyasztási szokásainak bemutatása a budapesti FitCandy cukrászda választékán keresztül
: Bányai Evelin
: Bányai Evelin
A cukrászati kínálat szezonális változásai és a szezonok hatása egy cukrászda működésére a Szurgent Cukrászda példáján keresztül
: Kunné Barta Melinda
: Kunné Barta Melinda
A transzport logisztikai rendszer teljes körű átalakításának hatása a Bosch-nál a változásmenedzsment tükrében
: Pinczel Klaudia
: Pinczel Klaudia
A média hatása az iskolás korú fiatalokra -Egy vidéki és egy városi szakiskola példáján keresztül-
: Bajzáth Tímea
: Bajzáth Tímea
Kényszerből lehetőség online idegenvezetés a pandémia alatt
: Jánosi Eszter
: Jánosi Eszter
Differenciálás lehetősége a pincér képzésben
: Papp Zoltán
: Papp Zoltán
A magyar borexport lehetősége Kínában
: Molnár Mariann
: Molnár Mariann
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége
: Kocsis Krisztina
: Kocsis Krisztina
A kötvények, mint forrásszerzési lehetőség
: Rozman Gábor
: Rozman Gábor
Kriptopénzek lehetősége a vállalkozások finanszírozásában
: Egyed Viktória
: Egyed Viktória
ATM! Van helye a jövőben?
: Szalai Júlia Katalin
: Szalai Júlia Katalin
ATM! Van helye a jövőben?
: Szalai Júlia Katalin
: Szalai Júlia Katalin
Laktózmentes termékek a vendéglátásban és a szállodaiparban
: Molnár Kinga Alexandra
: Molnár Kinga Alexandra
Nők karrierépítési- magánéleti egyensúlyának lehetősége
: Szalai Dóra
: Szalai Dóra
Mindfulness helye az interkulturális tréningekben
: Fenes Veronika Ildikó
: Fenes Veronika Ildikó
A mobil alkalmazások lehetősége a turizmusban
: Dobrozemszky Gábor
: Dobrozemszky Gábor
Helyi termékek és alapanyagok megjelenése a Bocuse d'Or rendezvényen
: Simon Kinga
: Simon Kinga
Az egyéni online foglalási rendszer helye a Rubin Wellness & Conference Hotel sales tevékenységében
: Pásztor Kinga
: Pásztor Kinga
Diétás ételválasztás lehetősége a hazai vendéglátóhelyeken
: Zrinszky Réka Andrea
: Zrinszky Réka Andrea
Közfoglalkoztatás - Lehetőség a munkaerőpiacra való visszatérésben?
: Kertész Gábor
: Kertész Gábor
Similar Items
-
Cukorbetegek tájékoztatása online közösségi felületeken
: Váradi Eszter Zsófia -
A magyar cukrászati termékek fejlődése a 18. századtól napjainkig
: Ring Bence -
Cukrászati termékek és technológiák változása hazánkban a XIX. századtól napjainkig
: Novák Zulejka -
A képregények szélesebb körben való elterjesztése Magyarországon
: Dorogi Balázs -
Játékosítás (gamifikáció) a középiskolai "Cukrászati ismeretek" elméleti oktatásában
: Szőke Tünde Mónika