Szállodai F&B részleg elemzése az USA-ban a The Sagamore Resort példáján keresztül
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Amerikai Egyesült Államok F&B food and beverage szállodai vendéglátás szállodaipar vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/46126 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg46126 | ||
| 005 | 20230803163544.0 | ||
| 008 | 230803suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Paltineanu Evelin | |
| 245 | 1 | 0 | |a Szállodai F&B részleg elemzése az USA-ban a The Sagamore Resort példáján keresztül |c Paltineanu Evelin |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Szakdolgozatombanegy amerikai üdülőszálloda, a The Sagamore Resort vendéglátás szervezéséről készítettemrészletes elemzést, többek között olyan témákat érintve, mint a beszerzés,termelés, értékesítés, valamint a rendezvények lebonyolítása. Átfogóan tehát aszállodai vendéglátás témakörét vizsgáltam meg, egy konkrét szálloda példájánkeresztül.A feldolgozott téma úgygondolom napjainkban releváns, hiszen a turizmus az egyik legjobban fejlődőiparág, melynek szerves részét képzik a vendéglátóegységek, valamint aszálláshelyek, ezért tartottam fontosnak az e területek részletes megismerését,vizsgálatát. | |
| 695 | |a Amerikai Egyesült Államok | ||
| 695 | |a F&B | ||
| 695 | |a food and beverage | ||
| 695 | |a szállodai vendéglátás | ||
| 695 | |a szállodaipar | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 700 | 1 | |a Bártfai Endre |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/46126/1/SZAKDOLGOZAT_IKZRM9.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/46126/2/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20Paltineanu%20Evelin.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/46126/3/Paltineanu%20Evelin_konzulens_B%C3%A1rtfai%20Endre.pdf |z Dokumentum-elérés |