Tevékenységek a Natura Hill Vendégház és Étteremben
Saved in:
Main Author: | Kelemen-Madarász Nóra |
---|---|
Other Authors: | Stroh Péter Béla |
Kulcsszavak: | gasztronómia környezetvédelem szállodaipar turizmus vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/46150 |
Similar Items
Egy székelyföldi vendégház versenyképességének vizsgálata
: Sándor József
: Sándor József
Turistaként Észak-Magyarországon; Anita vendégház
: Tóth Anita Zsanett
: Tóth Anita Zsanett
A Parti sétány vendégház keresőmarketing terve
: Kiss Dávid Zsolt
: Kiss Dávid Zsolt
Turizmusmarketing a Sárosdi Pince és Vendégház szemszögéből
: Dévényi Bence
: Dévényi Bence
Az Európai Bizottság beruházásokra gyakorolt hatása Natura 2000 védelem alatt álló területeken
: Mészáros Ágnes
: Mészáros Ágnes
Egy falusi vendégház bemutatása, ifjúsági táborrá való továbbgondolása
: Malyár Luca
: Malyár Luca
Mercure Budapest Castle Hill és Ibis Budapest Castle Hill kombószálloda vizsgálata a brand építési stratégia tükrében
: Papp Éva Marianna
: Papp Éva Marianna
A Mercure Budapest Castle Hill és Ibis Budapest Castle Hill szállodák piacra lépése, valamint gazdálkodási tervezete
: Csaba Dénes
: Csaba Dénes
Rendezvények az étteremben
: Insperger Barbara
: Insperger Barbara
A Mercure Budapest Castle Hill és az Ibis Budapest Castle Hill szállodák 2016 és 2019 gazdálkodásának elemzése
: Magyar Viktória
: Magyar Viktória
Kínálatelemzés a Rönkház étteremben
: Kovács Krisztina
: Kovács Krisztina
Housekeeping tevékenység bemutatása a Budapest Castle Hill szállodában
: Podobni Jázmin
: Podobni Jázmin
Belső konfliktuskezelés a Menza étteremben
: Laczi Réka
: Laczi Réka
Kínálatelemzés a Fekete Gólya étteremben
: Szabó Dorina Brigitta
: Szabó Dorina Brigitta
Költséggazdálkodás elemzése az Akvarell étteremben
: Rajki Viktor
: Rajki Viktor
Vidéki turizmus a 2020-as évek tükrében a pusztavacsi Héthatár Vendégház példáján keresztül
: Csernyik Luca Daniella
: Csernyik Luca Daniella
Hagyomány és Innováció a Gundel étteremben
: Tajtyi Patrik
: Tajtyi Patrik
A Mercure és Ibis Budapest Castle Hill Szálloda Housekeeping tevékenysége
: Zátrok Renáta Mónika
: Zátrok Renáta Mónika
HACCP ELEMZÉSE A MUSIC BOWLING ÉTTEREMBEN
: Fail Dóra
: Fail Dóra
Hagyományos cukrászkészítmények újragondolása a Kiosk étteremben
: Petró Eszter
: Petró Eszter
Panaszszituáció kezelése a Mezzo Music Étteremben
: Tóth Réka
: Tóth Réka
Panaszszituáció kezelése a Gettó Gulyás étteremben
: Horváth Kitti
: Horváth Kitti
Humánerőforrás-kezelés a VakVarjú étteremben
: Sáska Szilvia
: Sáska Szilvia
Panaszszituáció kezelésének vizsgálata a Vapiano étteremben
: Nagyházi Beáta
: Nagyházi Beáta
Ünnepi rendezvények ételkínálata a Gundel Étteremben
: Vigh Liliána
: Vigh Liliána
Szervezetfejlesztési projekt megvalósításának bemutatása a RowanHill Global Kft.-nél
: Perger Zita Adrienn
: Perger Zita Adrienn
Az egri borok érvényesülése a Piroska Étteremben
: Sály Viktória Fanni
: Sály Viktória Fanni
A Mercure és Ibis Budapest Castle Hill kombószálloda felújításának menete és elemzése
: Székely Katalin Erzsébet
: Székely Katalin Erzsébet
A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben
: Lángh Tímea
: Lángh Tímea
A Mercure Budapest Castle Hill Hotel reggeli étel- és italkínálatának bemutatása és elemzése
: Kovács Péter
: Kovács Péter
Changes in Employee and Customer Satisfaction in Budapest Mercure Castle Hill after the COVID-19 Pandemic
: Zábrák Kata
: Zábrák Kata
Az Ibis- és Mercure Budapest Castle Hill szálloda elemzése és fejlesztésére tett javaslatok
: Bódy Levente László
: Bódy Levente László
A bor megjelenése az Avantgard Food & Breakfast étteremben
: Szabó Daniella
: Szabó Daniella
A gasztronómiai rendezvények lebonyolítása és szervezése a Betyár étteremben
: Jovon Dominik
: Jovon Dominik
Rendezvények a Tanya Csárda étteremben és a Barabás tanyán
: Kun Martina
: Kun Martina
SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK KIALAKÍTÁSA ÉS BETARTÁSA A GUNDEL ÉTTEREMBEN
: Vasvári Klaudia
: Vasvári Klaudia
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Szőlőfürt étteremben
: Kun Zoltán
: Kun Zoltán
Konyhatechnológiák és a hozzájuk kapcsolódó berendezések bemutatása a Viniczai étteremben.
: Kovács András
: Kovács András
Az ötlettől a megvalósulásig, avagy egy új termék bevezetése a RoseHill Tea Kft-nál
: Pinkóczy Anna
: Pinkóczy Anna
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya,elemzése a 67 étteremben.
: Endrődi Evelin
: Endrődi Evelin
Similar Items
-
Egy székelyföldi vendégház versenyképességének vizsgálata
: Sándor József -
Turistaként Észak-Magyarországon; Anita vendégház
: Tóth Anita Zsanett -
A Parti sétány vendégház keresőmarketing terve
: Kiss Dávid Zsolt -
Turizmusmarketing a Sárosdi Pince és Vendégház szemszögéből
: Dévényi Bence -
Az Európai Bizottság beruházásokra gyakorolt hatása Natura 2000 védelem alatt álló területeken
: Mészáros Ágnes