Mentes és hagyományos desszertek a rendezvényeken
Saved in:
Main Author: | Kónya Barbara |
---|---|
Other Authors: | Hidvégi Hedvig |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | élelmiszerbiztonság HACCP hagyományos sütemények mentes desszertek rendezvények |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/46155 |
Similar Items
Hagyományos és mentes desszertkínálat napjaink cukrászdáiban
: Berentei Ágnes Judit
: Berentei Ágnes Judit
Hagyományos és mentes desszertkínálat a különböző rendezvénytípusokon
: Kerekes Felícia
: Kerekes Felícia
A vegán desszertek térnyerése a hagyományos és erre specializálódott cukrászdákban
: Fábián Hanna
: Fábián Hanna
Japán desszertek, édességek
: Félegyházi-Török Vanda
: Félegyházi-Török Vanda
Látványvilág a rendezvényeken
: Nagy Zsófia
: Nagy Zsófia
Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján
: Gurmai Gyula
: Gurmai Gyula
Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján
: Gurmai Gyula
: Gurmai Gyula
Vegán desszertek készítése és fogyasztási szokásai
: Takács Anett
: Takács Anett
A Tokaji borok megjelenése rendezvényeken
: Erdélyi Dalma
: Erdélyi Dalma
Füstbe ment terv
: Tegyei Dóra
: Tegyei Dóra
Zöldségek felhasználásával készült desszertek, mint egészségesebb alternatívák
: Sipos Bolda Szemőke
: Sipos Bolda Szemőke
A gyümölcsök és zöldségek szerepe a desszertek világában
: Varga Fanni Andrea
: Varga Fanni Andrea
Diétás sütemények és desszertek választékának vizsgálata Hévíz kávézóiban, cukrászdáiban
: Szabadszállási-Tóbi Nikoletta
: Szabadszállási-Tóbi Nikoletta
Cukrász ipari trendek a diabetikus, cukormentes desszertek tekintetében Magyarországon
: Teszáry Eszter Olga
: Teszáry Eszter Olga
Környezetbarát Catering,zöld Horeca termékek a vendéglátásban,rendezvényeken
: Nagy Enikő
: Nagy Enikő
Kávé és csokoládé desszertek párosítási szokásainak összehasonlítása Amerikában és Magyarországon
: Lakó Nóra Petra
: Lakó Nóra Petra
A fenntarthatóság fontossága a látogatók számára a rendezvényeken és fesztiválokon
: Morner Fanni
: Morner Fanni
A Heineken márka bemutatása és a márkakép rendezvényeken való megjelenítése
: Márkus Kata Zsófia
Published: (2009)
: Márkus Kata Zsófia
Published: (2009)
A mentes étrendet követő fogyasztók helyzete Vácon
: Pankovics Gréta Fanni
: Pankovics Gréta Fanni
Térítés mentes átadás a megújuló napenergia - termelésben
: Horváth Mercédesz
: Horváth Mercédesz
A sváb kultúra és ennek megjelenése Soroksáron és a helyi rendezvényeken
: Horváth Nóra
: Horváth Nóra
Fenntarthatóság szerepe az IIR Magyarország Kft. által szervezett felnőttképzési rendezvényeken.
: Kámán Eszter
: Kámán Eszter
Egy projekt tervezésének és megvalósításának bemutatása, a soproni FIBA rendezvényeken keresztül
: Botka Gerda
: Botka Gerda
Étkezés lemondás nélkül! – A ,,mentes” élelmiszeripar jövedelmezőségének elemzése
: Janka Anasztázia
: Janka Anasztázia
Étkezés lemondás nélkül! - A ,,mentes" élelmiszeripar jövedelmezőségének elemzése
: Janka Anasztázia
: Janka Anasztázia
Egy minden mentes kínálatot biztosító vendéglátóhely fenntarthatósági törekvései.
: Kiss Daniella
: Kiss Daniella
A hazai fenntarthatósági gyakorlatok vizsgálata a rendezvényeken, különös tekintettel az élelmiszerpazarlásra
: Zsákai Fanni
: Zsákai Fanni
A tradicionális és az újhullámos desszertek iránti kereslet elemzése a hazai fogyasztók körében
: Szögeczki Luca
: Szögeczki Luca
Hozzáadott cukortól mentes termékek jellemzői és gyártói attitűdök vizsgálata
: Mészáros Brigitta
: Mészáros Brigitta
Térségfejlesztés a Göcsej-Zala mente LEADER Egyesület működésének tükrében
: Lebics László
: Lebics László
„Mentes” vendéglátó rendezvények vizsgálata a gluténmentes diétát követők körében
: Szabó Panna
: Szabó Panna
A mentes sütemények választéka és fogyasztási szokásai a hazai cukrászdákban
: Kovács Andrea
: Kovács Andrea
Vendégélmény kialakítása gálavacsora rendezvényeken rendezvénytechnológia segítségével a Special Effects Zrt. példáján keresztül
: Köbli Enikő
: Köbli Enikő
A munkaerő-gazdálkodás jelentősége különleges ünnepi rendezvényeken a Corinthia Hotel Budapest példáján keresztül
: Balogh Melinda Éva
: Balogh Melinda Éva
Luxus, vagy szükség? A FreeBake, mint induló "mentes" pékség marketingstratégiája
: Prémus Viktória
: Prémus Viktória
A mentes sütemények választékának és fogyasztási szokásainak a vizsgálata a budapesti cukrászatokban
: Keresztes Vanessza
: Keresztes Vanessza
A Tápió-mente értékei, kultúrája, szervezetei régen és napjainkban_Mózes Bianka_KYPTRM
: Mózes Bianka
: Mózes Bianka
A hagyományos légitársaságok és hagyományos utazási irodák kapcsolata Magyarországon
: Bicskei Orsolya
: Bicskei Orsolya
A Nyárád mente vidéki turizmusa, különös tekintettel a hagyományőrzés szerepére az idegenforgalomban
: Kátai Judit
: Kátai Judit
Dolce Vita - A cukrászat Édes Élet cukor nélkül (Allergén mentes termékek választása)
: Teleki Blanka
: Teleki Blanka
Similar Items
-
Hagyományos és mentes desszertkínálat napjaink cukrászdáiban
: Berentei Ágnes Judit -
Hagyományos és mentes desszertkínálat a különböző rendezvénytípusokon
: Kerekes Felícia -
A vegán desszertek térnyerése a hagyományos és erre specializálódott cukrászdákban
: Fábián Hanna -
Japán desszertek, édességek
: Félegyházi-Török Vanda -
Látványvilág a rendezvényeken
: Nagy Zsófia