A helyi termékekre épülő vendéglátás jó példája, a Nagylaposi Birkacsárda

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bárdi Dominika Beáta
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:agrárgazdaság
Alföld
Dél-Alföld
Észak-Alföld
helyi termék
magyar mezőgazdaság
mezőgazdaság
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/46182
Leíró adatok
Kivonat:Szakdolgozatomban a helyi termékekre épülő vendéglátást fogom bemutatni, az alföldi Nagylaposi Birkacsárdán keresztül. Véleményem szerint témám nagyon aktuális napjainkban, hiszen egyre divatosabb helyi termékeket fogyasztani és éttermek esetében is egyre nagyobb figyelmet kapnak ezen termékek.  Bemutatom az Alföldön tevékenykedő helyi termelőket és termékeiket, értékesítési lehetőségeiket és az étterem kínálatát is ismertetem. Dolgozatomban foglalkozok a családi vállalkozásokat érintő generációváltással, a családon belüli munkamegosztással és a felmerülő konfliktusokkal.