Sörvacsorák

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Vati Janka
További közreműködők: Csulak Gergely
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:gasztronómia
kisüzemek
rendezvényszervezés
sör
trend
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/46195
Leíró adatok
Kivonat:Kutatásom során szeretném bemutatni a kisüzemi söröket; kezdve a fajták ismertetésével, aztán a sörforradalom leírásával, majd a magyar kisüzemek helyzetének bemutatásával. Ezután áttérek az étel-ital párisításokra; annak alapjaira, szabályaira, példákon keresztüli bemutatására. Szó lesz arról is, mi az a sörkorcsolya, hogy és hogyan alakult az évek során a sör és az ételek viszonya. Bemutatom a mai trendeket a sör és a gasztronómia területén is. Végezetül pedig, dolgozatom utolsó fejezete a sörvacsorákról fog szólni; hogyan zajlik, mekkora az érdeklődés ezekre, és milyen jövőkép áll előttük? Ez egy sörfőzde és egy sörművház példáján keresztül kerül bemutatásra, aminek köszönhetően egy tisztább képet kapunk arról, mi is az a sörvacsora.