Sörvacsorák
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | gasztronómia kisüzemek rendezvényszervezés sör trend |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/46195 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg46195 | ||
005 | 20230807092029.0 | ||
008 | 230807suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Vati Janka | |
245 | 1 | 0 | |a Sörvacsorák |c Vati Janka |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Kutatásom során szeretném bemutatni a kisüzemi söröket; kezdve a fajták ismertetésével, aztán a sörforradalom leírásával, majd a magyar kisüzemek helyzetének bemutatásával. Ezután áttérek az étel-ital párisításokra; annak alapjaira, szabályaira, példákon keresztüli bemutatására. Szó lesz arról is, mi az a sörkorcsolya, hogy és hogyan alakult az évek során a sör és az ételek viszonya. Bemutatom a mai trendeket a sör és a gasztronómia területén is. Végezetül pedig, dolgozatom utolsó fejezete a sörvacsorákról fog szólni; hogyan zajlik, mekkora az érdeklődés ezekre, és milyen jövőkép áll előttük? Ez egy sörfőzde és egy sörművház példáján keresztül kerül bemutatásra, aminek köszönhetően egy tisztább képet kapunk arról, mi is az a sörvacsora. | |
695 | |a gasztronómia | ||
695 | |a kisüzemek | ||
695 | |a rendezvényszervezés | ||
695 | |a sör | ||
695 | |a trend | ||
700 | 1 | |a Csulak Gergely |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/46195/1/Vati_Janka_szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |