Sörvacsorák

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vati Janka
Other Authors: Csulak Gergely
Format: Thesis
Kulcsszavak:gasztronómia
kisüzemek
rendezvényszervezés
sör
trend
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/46195

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg46195
005 20230807092029.0
008 230807suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Vati Janka 
245 1 0 |a Sörvacsorák  |c Vati Janka  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Kutatásom során szeretném bemutatni a kisüzemi söröket; kezdve a fajták ismertetésével, aztán a sörforradalom leírásával, majd a magyar kisüzemek helyzetének bemutatásával. Ezután áttérek az étel-ital párisításokra; annak alapjaira, szabályaira, példákon keresztüli bemutatására. Szó lesz arról is, mi az a sörkorcsolya, hogy és hogyan alakult az évek során a sör és az ételek viszonya. Bemutatom a mai trendeket a sör és a gasztronómia területén is. Végezetül pedig, dolgozatom utolsó fejezete a sörvacsorákról fog szólni; hogyan zajlik, mekkora az érdeklődés ezekre, és milyen jövőkép áll előttük? Ez egy sörfőzde és egy sörművház példáján keresztül kerül bemutatásra, aminek köszönhetően egy tisztább képet kapunk arról, mi is az a sörvacsora. 
695 |a gasztronómia 
695 |a kisüzemek 
695 |a rendezvényszervezés 
695 |a sör 
695 |a trend 
700 1 |a Csulak Gergely  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/46195/1/Vati_Janka_szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés