A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | HACCP Élelmiszer-biztonság Élelmiszer-biztonsági rendszerek Gundel Élelmiszereredetű megbetegedések |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/4697 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg4697 | ||
| 005 | 20160204135048.0 | ||
| 008 | 151215suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hun | ||
| 100 | 1 | |a Lángh Tímea | |
| 245 | 1 | 2 | |a A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben |h [elektronikus dokumentum] / |c Lángh Tímea |
| 695 | |a HACCP | ||
| 695 | |a Élelmiszer-biztonság | ||
| 695 | |a Élelmiszer-biztonsági rendszerek | ||
| 695 | |a Gundel | ||
| 695 | |a Élelmiszereredetű megbetegedések | ||
| 700 | 0 | 1 | |a Lugasi Andrea |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/4697/1/L%C3%A1ngh%20T%C3%ADmea_HACCP_Gundel_Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |