A Happy Day Immun almárka bevezetésének vizsgálata
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | gyümölcsléelőállítás koronavírus-járvány (COVID-19) marketingkommunikáció piaci bevezetés termék |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/47277 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg47277 | ||
| 005 | 20230907142608.0 | ||
| 008 | 230907suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Turcsán Dávid | |
| 245 | 1 | 2 | |a A Happy Day Immun almárka bevezetésének vizsgálata |c Turcsán Dávid |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Szakdolgozatom célja, hogy bemutassam a hazai gyümölcslé piacot, a RauchHungária Kft.-t, valamint behatóbban vizsgálom az újHappy Day Immun termékek piaci bevezetését és az azt támogatómarketingkommunikációt. Dolgozatom meghatározó részét önálló kutatásom képezi, melybenkiértékelem az új termék sikerességét, a piaci bevezetés alattimarketingkommunikációban felhasznált média csatornákat, illetve összehasonlítoma Rauch marketingkommunikációjának hatékonyságát a konkurencia általalkalmazott módszerekkel.Témaválasztásombankiemelt jelentőségű szempont volt az egészséges táplálkozás, az egészségfenntartása és az immunrendszer erősítése. Emiatt kutatási tevékenységem soránvizsgáltam, hogy az elmúlt három évben, a Covid-19 pandémia alatt az Immunalmárka termékei, milyen fejlődést mutattak a gyümölcslé piacon. | |
| 695 | |a gyümölcsléelőállítás | ||
| 695 | |a koronavírus-járvány (COVID-19) | ||
| 695 | |a marketingkommunikáció | ||
| 695 | |a piaci bevezetés | ||
| 695 | |a termék | ||
| 700 | 1 | |a Berta Dr. Péter |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/47277/1/A%20Happy%20Day%20Immun%20alm%C3%A1rka%20bevezet%C3%A9s%C3%A9nek%20vizsg%C3%A1lata%20%281%29.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/47277/2/Turcsan%20D.pdf |z Dokumentum-elérés |