A vállalatok zöld kommunikációjának formái és a környezeti értékek felértékelődése a társadalomban
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | 21. század fogyasztói attitűdök környezetvédelem marketingkommunikáció vállalati kommunikáció zöld kommunikáció |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/47315 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg47315 | ||
005 | 20230907142721.0 | ||
008 | 230907suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Gyürü Aténa | |
245 | 1 | 2 | |a A vállalatok zöld kommunikációjának formái és a környezeti értékek felértékelődése a társadalomban |c Gyürü Aténa |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Szakdolgozatomtémája a vállalatok részéről intézett környezetikommunikáció megnövekedett jelentősége egy olyan társadalomban, ahol egyre többfogyasztó számára válik a környezet védelme és a fenntarthatóság problémájaegyre fontosabb kérdéssé. Dolgozatomban szeretném bemutatni a zöld vállalatikommunikáció kialakulásának okait, annak fejlődésének folyamatát a környezetvédelemmel,fenntarthatósággal összefüggésben, valamint a társadalom környezetvédelemhez fűződő attitűdjeit. Szeretnék világos képet festeni az ilyenfélekommunikáció megjelenési lehetőségeiről és azok előnyeiről, valamint a velevaló visszaélésről és annak veszélyeiről. | |
695 | |a 21. század | ||
695 | |a fogyasztói attitűdök | ||
695 | |a környezetvédelem | ||
695 | |a marketingkommunikáció | ||
695 | |a vállalati kommunikáció | ||
695 | |a zöld kommunikáció | ||
700 | 1 | |a Folmeg Dr. Márta |e ths | |
700 | 1 | |a Zelena Dr. András |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/47315/1/gyuru_atena_szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/47315/2/Gyuru%20Atena.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/47315/3/opp_z%C3%B6ldkomm_GY%C3%9CR%C3%9CATH%C3%89NA.pdf |z Dokumentum-elérés |