Fine dining a magyar vendéglátásban, hatása a gazdálkodásra

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Windisch István
További közreműködők: Verebes Pál
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:fine dining
Costes
Onyx
étterem szervezése
étterem gazdálkodása
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/4739

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg4739
005 20160204133759.0
008 151215suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Windisch István 
245 1 0 |a Fine dining a magyar vendéglátásban, hatása a gazdálkodásra  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Windisch István 
695 |a fine dining 
695 |a Costes 
695 |a Onyx 
695 |a étterem szervezése 
695 |a étterem gazdálkodása 
695 |a vendéglátás 
700 0 1 |a Verebes Pál  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/4739/1/szakdolgozat_windisch.pdf  |z Dokumentum-elérés