Fine dining a magyar vendéglátásban, hatása a gazdálkodásra
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | fine dining Costes Onyx étterem szervezése étterem gazdálkodása vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/4739 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg4739 | ||
| 005 | 20160204133759.0 | ||
| 008 | 151215suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hun | ||
| 100 | 1 | |a Windisch István | |
| 245 | 1 | 0 | |a Fine dining a magyar vendéglátásban, hatása a gazdálkodásra |h [elektronikus dokumentum] / |c Windisch István |
| 695 | |a fine dining | ||
| 695 | |a Costes | ||
| 695 | |a Onyx | ||
| 695 | |a étterem szervezése | ||
| 695 | |a étterem gazdálkodása | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 700 | 0 | 1 | |a Verebes Pál |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/4739/1/szakdolgozat_windisch.pdf |z Dokumentum-elérés |