Fine dining a magyar vendéglátásban, hatása a gazdálkodásra
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | fine dining Costes Onyx étterem szervezése étterem gazdálkodása vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/4739 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg4739 | ||
005 | 20160204133759.0 | ||
008 | 151215suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
100 | 1 | |a Windisch István | |
245 | 1 | 0 | |a Fine dining a magyar vendéglátásban, hatása a gazdálkodásra |h [elektronikus dokumentum] / |c Windisch István |
695 | |a fine dining | ||
695 | |a Costes | ||
695 | |a Onyx | ||
695 | |a étterem szervezése | ||
695 | |a étterem gazdálkodása | ||
695 | |a vendéglátás | ||
700 | 0 | 1 | |a Verebes Pál |e ths |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/4739/1/szakdolgozat_windisch.pdf |z Dokumentum-elérés |