Fine dining a magyar vendéglátásban, hatása a gazdálkodásra
Elmentve itt :
Szerző: | Windisch István |
---|---|
További közreműködők: | Verebes Pál |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | fine dining Costes Onyx étterem szervezése étterem gazdálkodása vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/4739 |
Hasonló tételek
Examining guest perceptions of fine dining restaurants
: Fábry Ágnes
: Fábry Ágnes
Investigation of business models in fine dining restaurants
: Verzár Olivia
: Verzár Olivia
A molekuláris gasztronómia és a fine dining
: Szabó Salamon
: Szabó Salamon
A fine dining térhódítása a Balaton régióban
: Tóth Erika
: Tóth Erika
A fine dining ismertsége és elterjedése hazánkban
: Duray András
: Duray András
Fine dining cukrászat és a tányérdesszertek összetettsége
: Molnár Flóra Molli
: Molnár Flóra Molli
Étel-ital párosítások Budapest fine-dining éttermeiben
: Császár Attila
: Császár Attila
Analysis of Hungarian fine dining restaurants' marketing activities
: Fekecs Máté György
: Fekecs Máté György
A fine dining étkezés bemutatása és a magyar emberek fine diningról alkotott véleményének vizsgálata
: Szabó Zsófia Panna
: Szabó Zsófia Panna
A pezsgő szerepe a budapesti fine dining éttermekben
: Hudák Dávid
: Hudák Dávid
Street food és a fine dining összehasonlító elemzése
: Pacsai Martin Benjamin
: Pacsai Martin Benjamin
Investigating customer perceptions of Fine dining and Michelin-rated restaurants
: Fülöp Dóra
: Fülöp Dóra
Színek, ízek, illatok, avagy a fine dining térhódítása Magyarországon
: Brizs Anna
: Brizs Anna
Színek, illatok, ízek, avagy a fine dining térhódítása hazánkban
: Szabó Alexandra
: Szabó Alexandra
Étel-ital párosítások trendjeinek alakulása Magyarország fine-dining éttermeiben
: Péter Kata
: Péter Kata
Étel-ital párosítások trendjeinek alakulása Magyarország fine-dining éttermeiben
: Vári Vivien Vanessza
: Vári Vivien Vanessza
A koronavírus hatása a fine dining éttermekre Magyarországon a Laurel Budapest példáján keresztül
: Antalffy Michelle
: Antalffy Michelle
The “Greening” of 5-star Restaurants Sustainable Practice Indicators in Fine-dining Menu Analysis
: Petrenyi Dora
: Petrenyi Dora
Fine dining éttermek a budapesti turisztikai piacon (a Le Parlement étterem üzleti terve)
: Nagy Dolóresz Leila
: Nagy Dolóresz Leila
Egy csokoládé és borkóstoló rendezvény megvalósíthatóságának vizsgálata fine dining stílusban a Textúra étteremben
: Faragó Linda Klaudia
: Faragó Linda Klaudia
Beverage consumption habits and the comparison of two Fine Dining restaurant The Arany Kaviar and The Penrose Room in 2016-2017
: Vasadi-Balogh Eszter
: Vasadi-Balogh Eszter
Élőzene a budapesti vendéglátóhelyeken, hatása a gazdálkodásra
: Varga Rebeka Kitti
: Varga Rebeka Kitti
Az adórendszer változásai és annak hatása a vállalati gazdálkodásra
: Hubay Csanád Árpád
: Hubay Csanád Árpád
A gasztroműsorok hatása a fine diningra
: Popp Péter
: Popp Péter
A gasztroműsorok hatása a fine diningra
: Popp Péter
: Popp Péter
A mesterséges intelligencia és robotika forradalmának hatása az emberi erőforrás-gazdálkodásra
: Juhász Andrea
: Juhász Andrea
A mesterséges intelligencia és robotika forradalmának hatása az emberi erőforrás gazdálkodásra
: Vajda Nikolett
: Vajda Nikolett
A mesterséges intelligencia és robotika forradalmának hatása az emberi erőforrás-gazdálkodásra
: Tóth Barbara
: Tóth Barbara
A munkaerőpiac hatása az emberi erőforrás gazdálkodásra erőforrásbiztosítás a szervezet számára: toborzási stratégiák, kiválasztási eljárások, módszerek, hatékonyságuk gyakorlati vállalati példa bemu
: Háda Kornél
: Háda Kornél
A mesterséges intelligencia megjelenése a szállodaiparban és humán erőforrás gazdálkodásra való hatása
: Szabó Bence Zsolt
: Szabó Bence Zsolt
A mesterséges intelligencia és robotika forradalmának hatása az emberi erő-forrás-gazdálkodásra
: Andrékó Panna
: Andrékó Panna
A látványkonyha szerepe és hatása a fine diningra Budapest példáin keresztül
: Szabó Zsuzsanna Margit
: Szabó Zsuzsanna Margit
The effects of Dining Guides and Hungarian gastro blogs on customers’ behaviour
: Balog Anna
: Balog Anna
A Mid Ocean Central and Eastern Europe Kft 2013-2016 évi beszámolójának elemzése, avagy az átszervezés hatása a gazdálkodásra
: Jávor Anita
: Jávor Anita
A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban
: Vidi Sándor
: Vidi Sándor
Sustainable Dining Innovation Crafting a Business Plan for a Vegetarian Restaurant in Kyrgyzstan
: Eliakhunova Shakhnoza
: Eliakhunova Shakhnoza
Hasonló tételek
-
Examining guest perceptions of fine dining restaurants
: Fábry Ágnes -
Investigation of business models in fine dining restaurants
: Verzár Olivia -
A molekuláris gasztronómia és a fine dining
: Szabó Salamon -
A fine dining térhódítása a Balaton régióban
: Tóth Erika -
A fine dining ismertsége és elterjedése hazánkban
: Duray András