Egy magyaros bisztró étterem üzemeltetése és étlapjának megtervezése
Elmentve itt :
Szerző: | Tőkési Tamás |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Étterem Bisztró étterem szervezése Magyar gasztronómia étterem gazdálkodása |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/4749 |
Hasonló tételek
Az Izsóp Étterem és Bisztró tavaszi és nyári étlapjának elemzése a szezonális nyersanyagok szempontjából
: Gulyás Vivien
: Gulyás Vivien
Magyaros étterem stratégiai elemzése és kihívásai
: Kovács Vanda
: Kovács Vanda
A Vadrózsa Étterem étlapjának elemzése különböző szempontok alapján
: Lukács Evelin Kata
: Lukács Evelin Kata
Egy magyar étterem üzemeltetése Németországban, Düsseldorfban
: Tóth Júlia
: Tóth Júlia
Mercure Hotel Korona kínálatának, WineStone étterem étlapjának elemzése
: Kertész Nikolett
: Kertész Nikolett
Japán vendég - magyaros vendéglátás Mit tehet a japánnyelv-oktatás a japán beutazó turizmus fejlesztéséért?
: Székács Anna
Megjelent: (2003)
: Székács Anna
Megjelent: (2003)
Nudli Tésztakantin a XII. század modern-magyaros étterme
: Megyeri Magdolna Mária
: Megyeri Magdolna Mária
A Vapiano étterem étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Holló Klaudia
: Holló Klaudia
A magyaros ételek megjelenése az átlagos magyar éttermek kínálatában
: Kindlik Bianka
: Kindlik Bianka
Egy reklámkampány felépítése és megtervezése
: Faragó Valéria
: Faragó Valéria
Adattárolás megtervezése egy térinformatikai rendszernél
: Repiczki Máté
: Repiczki Máté
A Mészáros Vendéglő étlapjának és kínálatának elemzése
: Simon Kata Réka
: Simon Kata Réka
A Best Dance tánciskola marketingkommunikációjának megtervezése
: Urbán Tamás
: Urbán Tamás
A Tengerszem Panzió étlapjának elemzése különböző szempontok szerint
: Gombár Emese
: Gombár Emese
A Zsemle Bisztró piaci bevezetésének lehetősége
: Lajkó Nóra
: Lajkó Nóra
Egy kiskereskedelmi egység közösségi média megjelenésének megtervezése
: Csiernik Lehel
: Csiernik Lehel
Egy induló olasz jellegű bisztró piaci lehetőségeinek elemző vizsgálata
: Horváth Zoltán
: Horváth Zoltán
A Révbéri Lovascentrum marketingstratégiájának megtervezése
: Botykai Dóra
: Botykai Dóra
Magas szintű delegációk utazásának megtervezése
: Bencze Dorottya
: Bencze Dorottya
Egy magánklinika létrehozása és üzemeltetése Magyarországon
: Sobol Richárd
: Sobol Richárd
A könyvvizsgálat előkészítése, megtervezése és végrehajtása
: Tóth Viktória
: Tóth Viktória
Egy kereskedelmi vállalat CRM rendszerének megtervezése, szükségletének felmérése
: Magyar Viktória
: Magyar Viktória
Piacra lépést támogató tanulmány egy vegán street food bisztró marketingstratégiájához
: Borgyos Marcell
: Borgyos Marcell
A Great Bistro étlapjának elemzése, ételallergiában/érzékenységben szenvedők szempontjából, konyhatechnológiák
: Bánhegyi Zsolt István
: Bánhegyi Zsolt István
Az Aquaworld Resort Hotel étlapjának elemzése vegetáriánus ételek és allergének szempontjából
: Veres Renáta
: Veres Renáta
INFORMÁCIÓRENDSZEREK OPTIMÁLIS ÜZEMELTETÉSE, JAVÍTÁSA
: Kovács Miklós Ármin
: Kovács Miklós Ármin
Előkészítő tanulmány egy újonnan piacra lépő vegán street food bisztró marketingstratégiájához
: Borgyos Marcell
: Borgyos Marcell
Számlázó program online és telefonos felületének megtervezése
: Halász Franciska
: Halász Franciska
A könyvvizsgálati feladatok előkészítése, megtervezése és végrehajtása
: Maródi Éva
: Maródi Éva
A könyvvizsgálati feladatok előkészítése, megtervezése és végrehajtása
: Lónyai Dóra
: Lónyai Dóra
A könyvvizsgálati feladatok előkészítése, megtervezése és végrehajtása
: Hörcsig Márton Ákos
: Hörcsig Márton Ákos
A könyvvizsgálati feladatok előkészítése, megtervezése és végrehajtása
: Kiss Balázs Attila
: Kiss Balázs Attila
A könyvvizsgálati feladatok előkészítése, megtervezése és végrehajtása
: Dufek Réka
: Dufek Réka
A könyvvizsgálati feladatok előkészítése, megtervezése és végrehajtása
: Ligetkuti Rita
: Ligetkuti Rita
A könyvvizsgálati feladatok előkészítése, megtervezése és végrehajtása
: Selmeci Dóra
: Selmeci Dóra
Kontrolling rendszerek kialakítása és üzemeltetése a gyakorlatban
: Szekeres Tamás Ádám
: Szekeres Tamás Ádám
TESZTELÉSI RENDSZEREK KIALAKÍTÁSA ÉS ÜZEMELTETÉSE
: Hivessy Gergely
: Hivessy Gergely
Breier Farm Tanya Bisztró újragondolása, az új terv megvalósíthatósága
: Bihari Máté
: Bihari Máté
Vállalat hálózati rendszer működése üzemeltetése
: Izsó Márk Mihály
: Izsó Márk Mihály
Informatikai rendszerek optimális üzemeltetése és javítása
: Szele Szilveszter
: Szele Szilveszter
Hasonló tételek
-
Az Izsóp Étterem és Bisztró tavaszi és nyári étlapjának elemzése a szezonális nyersanyagok szempontjából
: Gulyás Vivien -
Magyaros étterem stratégiai elemzése és kihívásai
: Kovács Vanda -
A Vadrózsa Étterem étlapjának elemzése különböző szempontok alapján
: Lukács Evelin Kata -
Egy magyar étterem üzemeltetése Németországban, Düsseldorfban
: Tóth Júlia -
Mercure Hotel Korona kínálatának, WineStone étterem étlapjának elemzése
: Kertész Nikolett