Az à table! és az EasyCheesy marketingstratégiájának az összehasonlítása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szabó Fanni
További közreműködők: Kopcsay Dr. László
Melles András
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:7P modell
cégjegyzék
marketingstratégiák
primer vizsgálatok
SWOT
vendéglátás
versenytársak elemzése
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/47517

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg47517
005 20230907143237.0
008 230907suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Szabó Fanni 
245 1 3 |a Az à table! és az EasyCheesy marketingstratégiájának az összehasonlítása  |c Szabó Fanni  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Dolgozatom témája két vendéglátó egység marketingstratégiájának összehasonlítása. Ennek során bemutatom a vendéglátó szektor helyzetét, valamint a két vállalkozásról elemzéseket és felméréseket készítek, hogy megtudjam mennyire eredményesek, hol helyezkednek el a piacon, kik a versenytársaik stb. Primer kutatásom online kérdő formájában történt meg, melynek eredményeit szintén bemutatom a dolgozatomba. A témát a két cég marketingstratégiájának összehasonlításával zártam. 
695 |a 7P modell 
695 |a cégjegyzék 
695 |a marketingstratégiák 
695 |a primer vizsgálatok 
695 |a SWOT 
695 |a vendéglátás 
695 |a versenytársak elemzése 
700 1 |a Kopcsay Dr. László  |e ths 
700 1 |a Melles András  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/47517/1/Szab%C3%B3%20Fanni%20-%20Szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/47517/2/2023.%20j%C3%BAnius%20Szab%C3%B3%20Fanni%20markkom.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/47517/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C3%A9s%20Szab%C3%B3%20Fanni.pdf  |z Dokumentum-elérés