Az à table! és az EasyCheesy marketingstratégiájának az összehasonlítása
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | 7P modell cégjegyzék marketingstratégiák primer vizsgálatok SWOT vendéglátás versenytársak elemzése |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/47517 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg47517 | ||
005 | 20230907143237.0 | ||
008 | 230907suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Szabó Fanni | |
245 | 1 | 3 | |a Az à table! és az EasyCheesy marketingstratégiájának az összehasonlítása |c Szabó Fanni |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Dolgozatom témája két vendéglátó egység marketingstratégiájának összehasonlítása. Ennek során bemutatom a vendéglátó szektor helyzetét, valamint a két vállalkozásról elemzéseket és felméréseket készítek, hogy megtudjam mennyire eredményesek, hol helyezkednek el a piacon, kik a versenytársaik stb. Primer kutatásom online kérdő formájában történt meg, melynek eredményeit szintén bemutatom a dolgozatomba. A témát a két cég marketingstratégiájának összehasonlításával zártam. | |
695 | |a 7P modell | ||
695 | |a cégjegyzék | ||
695 | |a marketingstratégiák | ||
695 | |a primer vizsgálatok | ||
695 | |a SWOT | ||
695 | |a vendéglátás | ||
695 | |a versenytársak elemzése | ||
700 | 1 | |a Kopcsay Dr. László |e ths | |
700 | 1 | |a Melles András |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/47517/1/Szab%C3%B3%20Fanni%20-%20Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/47517/2/2023.%20j%C3%BAnius%20Szab%C3%B3%20Fanni%20markkom.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/47517/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C3%A9s%20Szab%C3%B3%20Fanni.pdf |z Dokumentum-elérés |