Az ONO Poké Bowl Bár sales és marketing tevékenysége
Saved in:
Main Author: | Fodor Éva Klaudia |
---|---|
Other Authors: |
Jäckel Dr. Katalin
Riedl Péter |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | catering eladásösztönzés életmód fogyasztói trendek vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/47523 |
Similar Items
Karbon és ökológia lábnyom hasznosíthatósága a budapesti vendéglátásban, az Ono poke bowl and bar példáján bemutatva
: Sztanojev Dávid
: Sztanojev Dávid
The role of lies in the Golden Bowl
: Huszár Erika
Published: (2010)
: Huszár Erika
Published: (2010)
HACCP ELEMZÉSE A MUSIC BOWLING ÉTTEREMBEN
: Fail Dóra
: Fail Dóra
Amerikai Futball (NFL) és Super Bowl Marketing és kommunikáció a sportvilágban
: Szücs Kristóf
: Szücs Kristóf
A Sugár Bowling & Pub által ellátott feladatok bemutatása, elemzése
: Varga Franciska
: Varga Franciska
Camilla Parker Bowles médiareprezentációja a kezdetektől Diana hercegné haláláig
: Jancsó Veronika
: Jancsó Veronika
Achieving sales success in the Hungarian dental market
: Németh Adrienn
: Németh Adrienn
A lean átalakulás alapjainak bevezetése a Brunswick Bowling Magyarország Kft-nél
: Domonkos-Nagy Erzsébet
: Domonkos-Nagy Erzsébet
Turner Café&Bar Projekt
: Esztergályos Máté
: Esztergályos Máté
A Mellow Mood Hotels Atrium Fashion Hotel, Buda Castle Fashion Hotel és a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace sales és marketing tevékenységének összehasonlító elemzése
: Andóczi-Balog Rita
: Andóczi-Balog Rita
Analysis of Zwembad BVBA to increase the sales in the Belgian market
: Sólyom Nikoletta Adrienn
: Sólyom Nikoletta Adrienn
Comprehensive Analysis of Napterasz food bar
: Kiss Mihály
: Kiss Mihály
Az online marketing térnyerése a Buddha-Bar Hotel és Restaurant példáján keresztül
: Kobela Lilla
: Kobela Lilla
The role of social networking in sales
: Kurpé Rebeka
: Kurpé Rebeka
Ügyfélkapcsolatok és az Árklub Sales Kft.
: Kebelei Gergő
: Kebelei Gergő
The evolution and roles of websites and UX tools in relation to marketing and sales generation
: Magyar Zsófia Anna
: Magyar Zsófia Anna
Szállodai rezerváció és sales tevékenységek
: Tóth Gréta Brigitta
: Tóth Gréta Brigitta
A Buddha-Bar Hotel Budapest marketingstratégiája
: Furák Fanni
: Furák Fanni
A Bors GasztroBár marketingkommunikációjának bemutatása
: Csernus Mátyás
: Csernus Mátyás
Egy vízipipa bár HACCP rendszerének kialakítása
: Sponner Ádám
: Sponner Ádám
A Bamba Marha Burger Bár sikertörténete
: Szenes Szabolcs Gerő
: Szenes Szabolcs Gerő
Central Grand Cafe & Bar turisztikai vonzereje
: Bartha Zsófia
: Bartha Zsófia
A Bamba Marha Burger Bár kínálata
: Szücs Márkó
: Szücs Márkó
A Brain Bar fesztivál hatása és jelentősége
: Szücs Gábor
: Szücs Gábor
A Paris Budapest Restaurant and Bar étlap elemzése, különböző szempontok szerint
: Goda Orsolya Éva
: Goda Orsolya Éva
Sales karrier támogatása coaching eszközökkel
: Király Lajos
: Király Lajos
Closing the Communication Gap between Sales and Marketing to Use CRM more Effective
: Csongrádi Fanni Annamária
: Csongrádi Fanni Annamária
What marketing strategy would help the Allocacoc company to increase the sales in Hungary?
: Mikósdi Nóra Edit
: Mikósdi Nóra Edit
A marketing és sales kontrolling rendszerek vizsgálata egy konkrét vállalat esetében
: Péter László
: Péter László
A sales és a márkahűség kapcsolata
: Sebestyén Virág
: Sebestyén Virág
A 0,75 bar & bistro működésének elemzése
: Kövér Dorottya
: Kövér Dorottya
Feasibility Study of a New Salad Bar in Budapest
: Koller Anna
: Koller Anna
Sales growth among industrial distributors The case of Fabory Export in the German and Italian market
: Gyorbiro David Mark
: Gyorbiro David Mark
A Propeller Bar & Café SWOT és PEST analízise
: Kangas Krisztofer
: Kangas Krisztofer
What should be the components of an online marketing strategy of Sun Enterprises to increase online sales?
: Mészáros Laura
: Mészáros Laura
Demand Chain Efficiency at UPC Hungary Ltd. - The Integration of SOHO Segment Sales and Marketing
: Jakimov Nikolett
: Jakimov Nikolett
Analysis of the sales strategy of Front-Dent Kft. in comparison to international players in the Hungarian market
: Keszthelyi Katalin
: Keszthelyi Katalin
Challenges and optimization suggestions for the sales organization of an SME
: Arany András
: Arany András
EFFICIENCY OF SALES ACTIVITIES BY HUNGARIAN FASHION BRANDS Difference between medium and high priced Hungarian fashion brands sales behaviour
: Zelei Barbara
: Zelei Barbara
A Buddha-Bar Hotel Budapest ételválasztékának bemutatása, elemzése
: Magyar Zsófia
: Magyar Zsófia
Similar Items
-
Karbon és ökológia lábnyom hasznosíthatósága a budapesti vendéglátásban, az Ono poke bowl and bar példáján bemutatva
: Sztanojev Dávid -
The role of lies in the Golden Bowl
: Huszár Erika
Published: (2010) -
HACCP ELEMZÉSE A MUSIC BOWLING ÉTTEREMBEN
: Fail Dóra -
Amerikai Futball (NFL) és Super Bowl Marketing és kommunikáció a sportvilágban
: Szücs Kristóf -
A Sugár Bowling & Pub által ellátott feladatok bemutatása, elemzése
: Varga Franciska