Az életvégi ellátás különböző megközelítései nemzetközi tapasztalatok és megoldások a koreai, belga és magyar ellátási rendszerekben
Saved in:
Main Author: | Takács Klaudia |
---|---|
Other Authors: |
Dr. Reiter József
Fábián Dr. Attila Gábor |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Belgium Dél-Korea egészségügy életvégi ellátás finanszírozás Magyarország |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/47553 |
Similar Items
Az útikönyvfordítás elméleti megközelítései
: Lukács András
Published: (2015)
: Lukács András
Published: (2015)
Innovációs lehetőségek a marketingben. A marketing újszerű megközelítései; illat & színmarketing
: Raáb Réka Fatime
: Raáb Réka Fatime
A betegellátók akkreditációja az ellátás biztonságáért projekt bemutatása és összehasonlítása a magyar egészségügyi ellátási standardokkal
: Tóth Ágnes Anita
: Tóth Ágnes Anita
A fedélzeti ellátás és étkeztetés trendjei a polgári légiközlekedésben
: Dévényi János
: Dévényi János
A légiüzemanyag-ellátás számlázási rendszerének optimalizálása az ExxonMobil vállalatcsoportnál
: Kiss Alpár Levente
: Kiss Alpár Levente
A BELSŐ ELLÁTÁS SZEREPE ÉS FOLYAMATA A BÜNTETÉS-VÉGREHAJTÁSI SZERVEZETNÉL
: Horváth Alexandra
: Horváth Alexandra
A mesterséges intelligencia (MI) felhasználásának lehetőségei és akadályai az egészségügyi ellátás területén
: Fülöp Petra
: Fülöp Petra
Ellátás lánc menedzsment átláthatósági szoftverek fejlesztése a cargo-partner Kft. légi osztályán
: Paróczi Renáta Krisztina
: Paróczi Renáta Krisztina
Üzleti adatok védelme az informatikai rendszerekben
: Takács Bernadett
: Takács Bernadett
Hilton, mint brand vizsgálata a különböző régiókban
: Borics Klaudia
: Borics Klaudia
A családon belüli ártalmak lelki hatásai az egyénre a különböző életszakaszokban
: Pálfalvi Klaudia
: Pálfalvi Klaudia
Különböző étrendek és az egészséges életmód
: Mezei Orsolya
: Mezei Orsolya
A gasztronómia, mint turisztikai vonzerő, magyar és belga termékek példája alapján
: Besenyő Soma
: Besenyő Soma
Kávéfogyasztási szokások különböző kultúrákban
: Izsó Zsuzsanna
: Izsó Zsuzsanna
Rekreációs turizmus különböző korosztályoknál
: Matlák Anna Bernadett
: Matlák Anna Bernadett
A belga sörök bemutatása és azok fogyasztói preferenciáinak vizsgálata
: Szűcs Petra Bianka
: Szűcs Petra Bianka
Svájc és a különböző nemzetközi gazdasági szervezetek, különös tekintettel az Európai Unióra
: Szabados Ágnes
: Szabados Ágnes
Viselkedéstechnikai elemek különböző kultúrákban Argentína, Brazília és Németország
: Usztics Zsuzsanna Ivett
: Usztics Zsuzsanna Ivett
Reklámok hatása a különböző generációkra
: Radeczki Eszter Boglárka
: Radeczki Eszter Boglárka
Vállalkozói attitűd a különböző generációknál
: Szabó Melinda
: Szabó Melinda
A sportkommunikáció különböző aspektusainak vizsgálata
: Deli Réka
: Deli Réka
Menedzsment stílusok a különböző kultúrákban
: Bódi Bence
: Bódi Bence
Különböző vállalkozási formák számviteli szabályai
: Vitkóczi Roland
: Vitkóczi Roland
Fogyasztók egészségmagatartása különböző generációkat vizsgálva
: Parádi Terézia Anna
: Parádi Terézia Anna
Tehetségek Azonosítása és Gondozása Különböző Szervezetekben
: Tóth Emese Bobála
: Tóth Emese Bobála
Az Európai Uniós források szerepe a magyar gazdaság különböző szegmenseiben
: Metercsik Dóra Tünde
: Metercsik Dóra Tünde
Az Avar Hotel működésének és különböző munkafolyamatainak bemutatása
: Sütő Luca
: Sütő Luca
Különböző szarvasmarha fajták jellemzői, és elkészítésük lehetőségei a hazai és nemzetközi gasztronómiában
: Perjés Máté
: Perjés Máté
A kávézási kultúra különböző aspektusainak vizsgálata
: Kecseti Renáta
: Kecseti Renáta
Különböző vevői igények hatása a raktározásra
: Biró Anikó
: Biró Anikó
Szorongásoldó technikák ajánlása a különböző személyiségjegyűeknek
: Szilágyi Fruzsina
: Szilágyi Fruzsina
A különböző generációk motivációs eszközeinek vizsgálata
: Gonda Nóra
: Gonda Nóra
A PPC hirdetések hatékonysága különböző iparágakban
: Dóra Boglárka Ocskó
: Dóra Boglárka Ocskó
A Vapiano étterem étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Holló Klaudia
: Holló Klaudia
A magyar családi vállalkozások konfliktusai a vállalkozás különböző életciklusaiban
: Sándor-Tóth Evelin Fruzsina
: Sándor-Tóth Evelin Fruzsina
Az alkalmazotti elkötelezettség a különböző munkavégzési formák tükrében
: Fleischer Fanni Elina
: Fleischer Fanni Elina
Az iskolai agresszió megjelenése a különböző közoktatási intézményekben
: Bősz-Nagy Lilla
: Bősz-Nagy Lilla
A webfejlesztés folyamata és különböző technológiák bemutatása
: Bartos Norbert
: Bartos Norbert
Hagyományos és mentes desszertkínálat a különböző rendezvénytípusokon
: Kerekes Felícia
: Kerekes Felícia
Gasztronómiai szokások vizsgálata különböző vallási kultúrákban
: Kovács Dzsenifer
: Kovács Dzsenifer
Similar Items
-
Az útikönyvfordítás elméleti megközelítései
: Lukács András
Published: (2015) -
Innovációs lehetőségek a marketingben. A marketing újszerű megközelítései; illat & színmarketing
: Raáb Réka Fatime -
A betegellátók akkreditációja az ellátás biztonságáért projekt bemutatása és összehasonlítása a magyar egészségügyi ellátási standardokkal
: Tóth Ágnes Anita -
A fedélzeti ellátás és étkeztetés trendjei a polgári légiközlekedésben
: Dévényi János -
A légiüzemanyag-ellátás számlázási rendszerének optimalizálása az ExxonMobil vállalatcsoportnál
: Kiss Alpár Levente