„Mindennapi kenyerünket...” A gluténmentes kenyér mint alternatíva
Elmentve itt :
Szerző: | Horváth Eszter Judit |
---|---|
További közreműködők: |
Gáspár Dr. Tamás
Tóth János |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | agrárgazdaság ellátási lánc - ellátó hálózat fenntarthatóság gluténmentes élelmiszer nemzetközi értékláncok |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/47610 |
Hasonló tételek
Waldorf, mint alternatíva
: Meggyes Zsófia
: Meggyes Zsófia
A közösségi gazdálkodás, mint új mezőgazdasági alternatíva
: Boros Gábor
: Boros Gábor
Újhullámos sörkultúra - Folyékony kenyér a világban
: Pribus Dávid Attila
: Pribus Dávid Attila
A magyar vállalkozások finanszírozási lehetőségei és a kriptopiac, mint alternatíva
: Liszkai Norbert
: Liszkai Norbert
A faktoring, mint finanszírozási alternatíva a kis- és középvállalkozások körében
: Csaba Zsófia
: Csaba Zsófia
Gluténmentes szeretetmárka
: Hajzer Dóra
: Hajzer Dóra
A szolgáltató központok helyzete Magyarországon. Az otthoni munkavégzés, mint hatékony alternatíva.
: Koma Norbert
: Koma Norbert
Kenyér és péksütemény fogyasztási szokások a hazai lakosság körében
: Magyaros Evelin
: Magyaros Evelin
A kovász és kenyér eredetének bemutatása, valamint élelmiszerismereti elemzése
: Szabó Vince
: Szabó Vince
A tömegturizmus környezeti és szociális hatásai és a fenntartható turizmus mint alternatíva
: PANA IONICA AURELIA
: PANA IONICA AURELIA
A vámkezelések mindennapi problémái
: Hegyi Aliz
: Hegyi Aliz
Budapesten kapható gluténmentes termékek árának vizsgálata
: Kóczán Eszter
: Kóczán Eszter
A SÖR, MINT FELTÖREKVŐ ITAL ALTERNATÍVA AZ IL GALLO NERO-BAN ÉS A GASZTRONÓMIÁBAN
: Fejes Barna
: Fejes Barna
Terítéken a mindennapi pénzügyek panaszai
: Katafay Kinga
: Katafay Kinga
Gluténmentes konyha a mindennapok gasztronómiájában
: Magyar Petronella
: Magyar Petronella
Gluténmentes ételkészítés a hazai vendéglátásban
: Baranyai Ádám
: Baranyai Ádám
Mindennapi korrupció - avagy hogyan gondolkodnak a fiatalok a korrupcióról?
: Fenyvesi Éva, et al.
Megjelent: (2014)
: Fenyvesi Éva, et al.
Megjelent: (2014)
A kenyér fejlődése, kenyérfajták és péksütemények fogyasztási szokásainak vizsgálata a hazai lakosság körében
: Beitzer Bianka
: Beitzer Bianka
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
Gluténmentes termékek- magyar és spanyol tapasztalatok
: Bodnár Vivien
: Bodnár Vivien
Mindennapi felhasználók adatbiztonsága, és adatainak védelme
: Csabai Ákos
: Csabai Ákos
A számviteli információs rendszer szerepe a KKV szektorban – egy XXI. századi alternatíva
: Fehér Zsolt
: Fehér Zsolt
A mesterséges intelligencia szerepe a mindennapi életben
: Katonka Zsolt
: Katonka Zsolt
Laktóz- és gluténmentes ételkínálat a budapesti vendéglátásban
: Mészáros Vivien Brigitta
: Mészáros Vivien Brigitta
A hazugság pszichológiája, valamint megjelenése mindennapi életünkben
: Török Petra
: Török Petra
A gluténmentes lisztekhez kapcsolódó fogyasztói szokások vizsgálata
: Mészáros Viktória
: Mészáros Viktória
Digitális kompetencia és eszközhasználat a mindennapi életben
: Forgács Anna, et al.
Megjelent: (2023)
: Forgács Anna, et al.
Megjelent: (2023)
Morzsákmány, egy induló gluténmentes cukrászműhely üzleti terve
: Fegyveres Péter
: Fegyveres Péter
A gluténmentes ételek, sütemények értékesítési nehézségei a budapesti vendéglátásban
: Lőrincz Anna
: Lőrincz Anna
Mindennapi korrupció - avagy hogyan gondolkodnak a fiatalok a korrupcióról?
: Kurgyis Zsuzsanna
: Kurgyis Zsuzsanna
A Free Bake gluténmentes pékség hallgatói vállalkozás üzleti terve
: Hős Andrea
: Hős Andrea
A lean szemlélet bevezetése egy járműipari vállalat mindennapi működésébe
: Takács Mónika
: Takács Mónika
Gluténmentes cukrászati alapanyagok felhasználása a vendéglátásban vállalati partner bevonásával
: Ollári Barbara Fanni
: Ollári Barbara Fanni
A Kano-modell alkalmazása egy webfejlesztő kisvállalkozás mindennapi életében
: Vu Nam Levente
: Vu Nam Levente
„Mentes” vendéglátó rendezvények vizsgálata a gluténmentes diétát követők körében
: Szabó Panna
: Szabó Panna
Gluténmentes gasztronómia Magyarországon, helyzete az oktatásban és a vendéglátásban
: Molnár György
: Molnár György
Gluténmentes ételek megjelenése a vendéglátásban - Bécs és Budapest összehasonlítása
: Kocsis Brigitta
: Kocsis Brigitta
Gluténmentes és laktózmentes ételajánlatok az Egyesült Államokban és Hazánkban
: Csizmadia Szilvia
: Csizmadia Szilvia
Gluténmentes és laktózmentes ételajánlatok az Egyesült Államokban és Hazánkban
: Csizmadia Szilvia
: Csizmadia Szilvia
Gluténmentes, reform és hagyományos ételeket egyaránt kínáló étterem létrehozása
: Radnai Lilla
: Radnai Lilla
Hasonló tételek
-
Waldorf, mint alternatíva
: Meggyes Zsófia -
A közösségi gazdálkodás, mint új mezőgazdasági alternatíva
: Boros Gábor -
Újhullámos sörkultúra - Folyékony kenyér a világban
: Pribus Dávid Attila -
A magyar vállalkozások finanszírozási lehetőségei és a kriptopiac, mint alternatíva
: Liszkai Norbert -
A faktoring, mint finanszírozási alternatíva a kis- és középvállalkozások körében
: Csaba Zsófia