A sommelier képzés oktatása és szerepe a mai magyar minőségi vendéglátásban
Elmentve itt :
| Szerző: | Tarcsai András |
|---|---|
| További közreműködők: | Cservák György |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Sommelier Bormarketing Borprotokoll |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/47673 |
Hasonló tételek
A sommelier szerepe a mai magyar és nemzetközi gasztronómiában
: Ignátkó Szabolcs
: Ignátkó Szabolcs
A sommelier szakma létjogosultsága a hazai vendéglátásban
: Tátrai Levente László
: Tátrai Levente László
Sommelier service what is the attitude of the guests, profit or loss for the restaurant?
: Rohály Anna Irén
: Rohály Anna Irén
A sommelier hivatás szerepe a bor és a gasztronómia világában
: Ignátkó Szabolcs
: Ignátkó Szabolcs
A vendéglátásban alkalmazható korszerű konyhatechnológiák és azok oktatása a szakácsképzésben
: Gerlei Gabriella Csilla
: Gerlei Gabriella Csilla
Street Food, mint gasztronómiai irányzat és helye a minőségi vendéglátásban
: Kovács Kitti
: Kovács Kitti
Hazai üzletlánc a minőségi magyar termékekért
: Boglári Barbara
: Boglári Barbara
Az ételkészítési ismeretek és gyakorlatok oktatása napjainkban
: Kónya András
: Kónya András
Eladástan tantárgy oktatása korszerűen
: Neubauer Katalin
: Neubauer Katalin
Korszerű ételkészítési technológiák oktatása
: Szabó Zoltán
: Szabó Zoltán
A lojális munkatárs szerepe a minőségi szolgáltatásokban
: Karakasné Morvay Klára, et al.
Megjelent: (2009)
: Karakasné Morvay Klára, et al.
Megjelent: (2009)
Az aperitif italok szerepe a minőségi gasztronómiában
: Kovács Bettina
: Kovács Bettina
A fogvatartottak oktatása és képzése
: Egyedné Kamondi Brigitta
: Egyedné Kamondi Brigitta
Mai magyar média
: Zömbik Veronika
: Zömbik Veronika
A minőségi import sörök jelenléte a magyar gasztronómiában
: Jakab Bence
: Jakab Bence
Balaton-felvidék tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Hankusz Sára Lili
: Hankusz Sára Lili
Csongrád-Csanád megye tradicionális gasztrokultúrája és megőrzése a mai vendéglátásban
: Zsolnai Gergely
: Zsolnai Gergely
Az Őrség tradícionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Buti Katalin
: Buti Katalin
Digitalizáció és a minőségi ügyfélkiszolgálás
: Fekete Kálmán
: Fekete Kálmán
Fogyatékkal élők oktatása és támogatása Magyarországon
: Kontra Kitti
: Kontra Kitti
A Nyugat-Dunántúli régió gasztrokultúrája és annak megőrzése a mai vendéglátásban
: Kovács Alexandra
: Kovács Alexandra
A vasúti személyszállítás minőségi fejlesztése
: Bőr József János
: Bőr József János
Mór környéki svábok tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Mázi Eszter
: Mázi Eszter
Újhartyáni svábok története, tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Szaller Fruzsina
: Szaller Fruzsina
Baranya megye tradicionális Gasztro kultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Fodor Máté Mátyás
: Fodor Máté Mátyás
Tokaj-hegyaljai borvidék tradicionális gasztrokultúrája és ennek megőrzése a mai vendéglátásban
: Simon Dóra
: Simon Dóra
Magyarország Nyírség tájegységének tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Kékesi Enikő
: Kékesi Enikő
A fogyasztók tájékoztatása és oktatása a fogyasztóvédelemben
: Bán Benedek
: Bán Benedek
Minőségi termelés az állami szférában
: Vida Flóra
: Vida Flóra
A mai magyar külpolitika dilemmái
: Giczi Róbert
: Giczi Róbert
A Z-generációs diákok oktatása a középiskolákban
: Kupecz Klaudia
: Kupecz Klaudia
Jász-Nagykun-Szolnok megye tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Faragó Renáta
: Faragó Renáta
A közgazdászképzés Statisztika II tantárgyának gyakorlatorientált oktatása
: Lovasné Avató Judit, et al.
Megjelent: (2016)
: Lovasné Avató Judit, et al.
Megjelent: (2016)
Mesterséges intelligencia oktatása a BGE KKK-n
: Budai László, et al.
Megjelent: (2023)
: Budai László, et al.
Megjelent: (2023)
Minőségi alapanyagok használata a Mák Cukrászdában
: Pallos Orsolya
: Pallos Orsolya
A „Ruby on Rails” alkalmazásfejlesztés minőségi tényezői
: Darnel Dominik
: Darnel Dominik
Minőségi elvárások teljesítése a fedélzeti szolgáltatásban
: Koltai Pál
: Koltai Pál
Képzés és fejlesztés szerepe a munkaerő megtartásban
: Judák dr. Nóra Csilla
: Judák dr. Nóra Csilla
A Pest megyében élő szlovák kisebbség gasztrokultúrája és ennek megőrzése a mai vendéglátásban
: Rádó Anna
: Rádó Anna
A hazai duális képzés bemutatása és a képzés kritikái
: Szabó Dorina
: Szabó Dorina
Hasonló tételek
-
A sommelier szerepe a mai magyar és nemzetközi gasztronómiában
: Ignátkó Szabolcs -
A sommelier szakma létjogosultsága a hazai vendéglátásban
: Tátrai Levente László -
Sommelier service what is the attitude of the guests, profit or loss for the restaurant?
: Rohály Anna Irén -
A sommelier hivatás szerepe a bor és a gasztronómia világában
: Ignátkó Szabolcs -
A vendéglátásban alkalmazható korszerű konyhatechnológiák és azok oktatása a szakácsképzésben
: Gerlei Gabriella Csilla