A gasztronómia turisztikai jelentősége és növekedési lehetőségei Magyarországon
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Gasztronómia Gasztroturizmus Bocuse d'Or Sirha Gasztroangyal |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/4787 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg4787 | ||
| 005 | 20160216103558.0 | ||
| 008 | 151216suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Tóth Ágnes | |
| 245 | 1 | 2 | |a A gasztronómia turisztikai jelentősége és növekedési lehetőségei Magyarországon |c Tóth Ágnes |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Gasztronómia | ||
| 695 | |a Gasztroturizmus | ||
| 695 | |a Bocuse d'Or | ||
| 695 | |a Sirha | ||
| 695 | |a Gasztroangyal | ||
| 700 | 1 | |a Buday dr. Gábor |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/4787/1/T%C3%93TH%20%C3%81GNES_%28A4S78G%29_SZAKDOLGOZAT.pdf |z Dokumentum-elérés |