A növényi tejek értékesítési sajátosságai és a fogyasztói szokások elemzése a magyar piacon.

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Horváth Janka
További közreműködők: Fabula László
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Növényi tej
Laktózérzékenység
Tejpiac
Értékesítés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/50
Leíró adatok
Kivonat:Szakdolgozatom célja, hogy egy átfogó, elfogulatlan képet nyerjek és adjak a növényi tejek magyarországi helyzetéről. Fontosnak tartom az értékesítői és a fogyasztói oldal bemutatását is, hiszen ezek teljes körű ismeretében kaphatunk egész képet a hazai piacról. Elemzésem segítségével arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy hazánkban nem kap megfelelő marketingtámogatást a növény ital termékcsoport, a fogyasztók nem kapnak elegendő tájékoztatást a termékről, sokan pedig magas ára miatt nem vásárolják meg azt.