Az üzleti terv készítésének módszerei, értékelési szempontjai a Feer Service Kft., mint szolgáltatást nyújtó vállalkozás üzleti tervének összeállításán keresztül
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | üzleti tervezés kisvállalkozások terve szolgáltatóipar nehézsége pénzügyi tervezés átfogó tervezés kisvállalkozás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/51019 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg51019 | ||
| 005 | 20231017132035.0 | ||
| 008 | 231017suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Szücs Marczell Mária | |
| 245 | 1 | 3 | |a Az üzleti terv készítésének módszerei, értékelési szempontjai a Feer Service Kft., mint szolgáltatást nyújtó vállalkozás üzleti tervének összeállításán keresztül |c Szücs Marczell Mária |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a üzleti tervezés | ||
| 695 | |a kisvállalkozások terve | ||
| 695 | |a szolgáltatóipar nehézsége | ||
| 695 | |a pénzügyi tervezés | ||
| 695 | |a átfogó tervezés | ||
| 695 | |a kisvállalkozás | ||
| 695 | |a üzleti tervezés | ||
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/51019/1/sec_00006070.pdf |z Dokumentum-elérés |