Innováció a turizmus és vendéglátó szakképző iskolákban
Saved in:
Main Author: | Zsarnóczky Martin Balázs |
---|---|
Other Authors: | Oláhné Zieser Zsuzsanna |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Szakképzés, magyar OKJ, országos képzési rendszer Szakiskola, innovatív Tanulás, kooperatív Elemzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/51891 |
Similar Items
A projektoktatás a szakképző iskolákban
: Palaticzky Anett
: Palaticzky Anett
Médiaoktatás Magyarországon az általános iskolákban
: Péter Magdolna
: Péter Magdolna
Az egészséges táplálkozás lehetőségeinek oktatása a Mándy Iván Szakképző Iskola vendéglátó szakképzésében
: Tokodi Zoltánné
: Tokodi Zoltánné
A vendéglátó szakmák népszerűsége a felnőttoktatásban, a moduláris valamint az új szakképző rendszerben
: Mazán Barbara Lilla
: Mazán Barbara Lilla
Konfliktuskezelés egy szakképző iskolában
: Hollós Gusztáv Zoltán
: Hollós Gusztáv Zoltán
A megújult szakképzési rendszer hatásai a Miskolci Szakképzési Centrum Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Technikum és Szakképző Iskolában
: Kissné Péli Szilvia
: Kissné Péli Szilvia
Pályaorientációs tevékenység egy szakképző iskolában
: Pap Szilvia Éva
: Pap Szilvia Éva
Szakképző iskola szerepe a tanulók szocializációjában
: Surina Nóra
: Surina Nóra
Egy szakképző iskolában dolgozó pedagógusok teljesítményértékelése
: Hodvogner Zsófia
: Hodvogner Zsófia
A Pápai Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola marketingterve
: Tóth Beáta
: Tóth Beáta
A Dabasi Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium marketingterve
: Beke Istvánné
: Beke Istvánné
Az egri vendéglátós munkaerőpiac elvárásainak összevetése a vendéglátó szakképzéssel
: Dobai Ákos Tóbiás
: Dobai Ákos Tóbiás
Tananyag az online marketing oktatásához kereskedelmi technikumok és szakképző iskolák számára
: Hazslinszky Andrea
: Hazslinszky Andrea
A Makói Návay Lajos Kereskedelmi és Közgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium marketingterve
: Risch Ilona
: Risch Ilona
A cukrász szakképzés változásai az Unghváry László Vendéglátóipari és Szakképző Iskola tükrében
: Nagy Brigitta
: Nagy Brigitta
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Takács Dóra
: Takács Dóra
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Murár Fanni
: Murár Fanni
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Miklósovics Nikolett
: Miklósovics Nikolett
Módosított szakképzési törvény és beilleszthetősége a BGSZC Terézvárosi Technikum és Szakképző Iskola gyakorlatában
: Balogh Gyöngyi Bianka
: Balogh Gyöngyi Bianka
Van segítség! Kiemelt figyelmet érdemlő tanulók segítése a Kiss Bálint Szakképző Iskolában
: Szabó Márta
: Szabó Márta
Vendéglátó gépek és berendezések a Budai 33-ban
: Pászti Tamás Balázs
: Pászti Tamás Balázs
A szakképzés változásainak hatása a Balmazújvárosi Veres Péter Gimnázium és Szakképző Iskola életére
: Opre Györgyné
: Opre Györgyné
Fenntartható és energiahatékony vendéglátó vállalkozás
: Tóth Dávid János
: Tóth Dávid János
Oktatási módszerek alkalmazásának vizsgálata a Kazincbarcikai Surányi Endre Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégiumban
: Gardi Judit
: Gardi Judit
Fluktuáció vizsgálata a vendéglátó szektorban
: Buzár Patrik Gábor
: Buzár Patrik Gábor
A vendéglátó egységek áruforgalmi tevékenysége
: Varsányi Sára Fruzsina
: Varsányi Sára Fruzsina
Az iskolai agresszió a Berettyóújfalui Szakképzési Cetrum Bocskai István Szakképző Iskola példáján keresztül
: Majzer Zoltán
: Majzer Zoltán
Konfliktuskezelés az adott vendéglátó egységben
: Magyar Lajos
: Magyar Lajos
Egy mozgó vendéglátó egység marketingstratégiája
: Nagy Őszike Csenge
: Nagy Őszike Csenge
Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása
: Móré Luca Kata
: Móré Luca Kata
Élőzenés vendéglátó üzletek Budapesten Az élőzenés vendéglátó üzletek tárgyi eszközrendszerének kialakítása a zeneszolgáltatás tekintetéből
: Szekeres Zoltán
: Szekeres Zoltán
Innováció szerepe az értékteremtésben, innovációs folyamatok menedzsmentje
: Rotyis Bianka
: Rotyis Bianka
Innováció szerepe az értékteremtésben, innovációs folyamatok menedzsmentje
: Cser András
: Cser András
Innováció szerepe az értékteremtésben, innovációs folyamatok menedzsmentje
: Kaszás Nikolett
: Kaszás Nikolett
Innováció szerepe az értékteremtésben, innovációs folyamatok menedzsmentje
: Orsányi Márk Iván
: Orsányi Márk Iván
A tehetséggondozás gyakorlatának, módszereinek, hatásainak elemző bemutatása a Gundel Károly Szakképző Iskola példáján keresztül
: Csulak Gergely
: Csulak Gergely
ISKOLAI KONFLIKTUSOK ÉS MEGOLDÁSI LEHETŐSÉGEI A SZOLNOKI SZOLGÁLTATÁSI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM KERESKEDELMI ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI SZAKKÉPZŐ ISKOLÁJÁBAN
: Szőke Zita
: Szőke Zita
Egy mentor program bemutatása és hatásainak kritikus elemzése a Sásdi Vendéglátóipari Szakképző Iskola példáján keresztül
: Sebőkné Pinczés Andrea
: Sebőkné Pinczés Andrea
Oktatási segédeszközök használata a vendéglátó szakoktatásban
: Illés Vince Levente
: Illés Vince Levente
A Tortuga Étterem, mint vendéglátó vállalkozás
: Sajner Enikő
: Sajner Enikő
Similar Items
-
A projektoktatás a szakképző iskolákban
: Palaticzky Anett -
Médiaoktatás Magyarországon az általános iskolákban
: Péter Magdolna -
Az egészséges táplálkozás lehetőségeinek oktatása a Mándy Iván Szakképző Iskola vendéglátó szakképzésében
: Tokodi Zoltánné -
A vendéglátó szakmák népszerűsége a felnőttoktatásban, a moduláris valamint az új szakképző rendszerben
: Mazán Barbara Lilla -
Konfliktuskezelés egy szakképző iskolában
: Hollós Gusztáv Zoltán