Gerlei Gabriella Csilla & Balog-Siposné Szőcze Anikó. AZ ÉTELKÉSZÍTÉS MÚLTJA, JELENE, ÉS FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK A BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLÁN AZ ÚJ SZAKMAI ELJÁRÁSOK TÜKRÉBEN.
Chicago Style (17th ed.) CitationGerlei Gabriella Csilla and Balog-Siposné Szőcze Anikó. AZ ÉTELKÉSZÍTÉS MÚLTJA, JELENE, ÉS FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK A BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLÁN AZ ÚJ SZAKMAI ELJÁRÁSOK TÜKRÉBEN.
MLA (8th ed.) CitationGerlei Gabriella Csilla and Balog-Siposné Szőcze Anikó. AZ ÉTELKÉSZÍTÉS MÚLTJA, JELENE, ÉS FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK A BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLÁN AZ ÚJ SZAKMAI ELJÁRÁSOK TÜKRÉBEN.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.