AZ ÉTELKÉSZÍTÉS MÚLTJA, JELENE, ÉS FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK A BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLÁN AZ ÚJ SZAKMAI ELJÁRÁSOK TÜKRÉBEN
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | BGF, Budapesti Gazdasági Főiskola Interjú, Bacsa Gábor, Almárium Bisztró Szakképzés, ételkészítés Tantárgy, ételkészítés Szakképzés, változás Konyhatechnológia Tankonyha Elemzés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/51902 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg51902 | ||
| 005 | 20250704115127.0 | ||
| 008 | 240118suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Gerlei Gabriella Csilla | |
| 245 | 1 | 3 | |a AZ ÉTELKÉSZÍTÉS MÚLTJA, JELENE, ÉS FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK A BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLÁN AZ ÚJ SZAKMAI ELJÁRÁSOK TÜKRÉBEN |c Gerlei Gabriella Csilla |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a BGF, Budapesti Gazdasági Főiskola | ||
| 695 | |a Interjú, Bacsa Gábor, Almárium Bisztró | ||
| 695 | |a Szakképzés, ételkészítés | ||
| 695 | |a Tantárgy, ételkészítés | ||
| 695 | |a Szakképzés, változás | ||
| 695 | |a Konyhatechnológia | ||
| 695 | |a Tankonyha | ||
| 695 | |a Elemzés | ||
| 700 | 1 | |a Balog-Siposné Szőcze Anikó |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/51902/1/Gerlei%20Gabriella%20Csilla.pdf |z Dokumentum-elérés |